2777
2789
عنوان

خواهر شوهر حسود

526 بازدید | 10 پست

شوهرم هر وقت خونمون میاد من براش تو اتاق خواب خودم صبحانه ناهار شام میآرم اصلا توی جمع نمیاد. ..میوه پوست میکنم و... لباس های کارش رو میشورم.برای سرکارش ناهار میزارم ببره.صبحانه آماده میکنم ساعت ۴ صبح.من الان عقدم ۳ ساله.ولی تمام کارهایی ک باید خونه خودم انجام بدم رو الان انجام میدم.یبار ندیدم خانوادش انجام بدن.یه شب ساعت ۱۲ شب بود ؛رفتیم خونه مادر شوهر ،من و همسرم از همه زودتر بیدار شدیم؛باهم صبحانه آماده کردیم خوردیم بعد ظرفا مونو شستم.بعد که اومدم خونه مادرم،به شوهرم گفتن چرا براش صبحانه آماده کردی ،چرا ظرفای دیشب رو زنت نشست و توشستی،(وا بسم الله )من ک  دیشب خونتون نبودم ،اگر هم بودم چرا من باید انجام بدم؟ اینم بگم ظرف ۲۰ نفر آدم ریخته بود.شوهرم بخاطر کمک به خانوادش شست؛پس منم بگم چرا تو شستی چرا خاهرات نشستن؟؟؟ عجبا

من بیچاره هروقت میرم اونجا صبحانه آماده میکنم برا همه.  تمام ظرف ظرفا میشورم. خونه تمیز میکنم. ناهارو شام آماده میکنم. با وجود دو تا خواهر شوهر مجرد از من بزرگتر.بجا اینکه من ناله کنم.اونا ناله میکنن

من بیچاره هروقت میرم اونجا صبحانه آماده میکنم برا همه.  تمام ظرف ظرفا میشورم. خونه تمیز میکنم. ...

اصلا چرا میری که اینحرفا در بیاد ؟

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای اینکارا بشوهرت بگو 3 سال تو عقد نگهت نداره بیخیال نهارو شام تو اتاق 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
اصلا چرا میری که اینحرفا در بیاد ؟

شوهرم منو میبره بخدا من همیشه نمیرم. دیگه چیکارکنم براشون. من ک مادرشون نیستم.انتظار همه کار رو ازمن دارن. پس خودشون چی؟ بشینم فقط؟ مگه قبل از من کی اینکارا رو انجام میداد.خونه مادر خودشونه.من مهمونم

شوهرم منو میبره بخدا من همیشه نمیرم. دیگه چیکارکنم براشون. من ک مادرشون نیستم.انتظار همه کار رو ازمن ...

تا می تونی نرو عزیزم خودت سبک نکن شوهرت خیلی نیاز داره برین هتل ولی اونجا نرو اصلا چرا باید سهسال عقدو کش بده با طناب مردا خودتونو خارو ذلیل نکنید 

سه سااااال عقد؟

عقد نهایت نهایت یکسال تازه یکسالم زیاده

بعدشم نرو خونشون. شوهرتم گفت بهانه بیار

فقط و فقط و فقط با دعوت خانوادش و مهمون طور برو و بیا

کار هم وقتی میری مثل مهمون در حد سفره انداختن و جمع کردن یا گااااهی ظرف شستن کمک کن. معنی نداره لباس شستن و اتو کردن و غذا و... گردن تو باشه

شوهرتم عادت بده مثل آدم بابت هر وعده بیاد سر سفره یعنی چی ناهار و شامم تو اتاق

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  

خواهر من خیلی با همسرش داستان داشت تا طلاقم رفت خانوادش خیلیییی تاثیر داشتن یه خانومی براش معجزه کرد اسمش یلداس ۰۹۲۲۴۹۴۳۲۳۷ ایشالله گره از زندگی همه باز بشه و فامیل شوهر تو کارشون دخالت نکنن