2777
2789
عنوان

رژیم و ورزش

416 بازدید | 30 پست

اول بگم با این رژیم شما ماهی پنج کیلو کم می کنید 

چیزهایی که کالری زیادی داره مثل پفک و چیپس حذف کنید بعد غذاهای چرب اینا رو کلا حذف کنید شام قبل از ساعت ۹ شب بخورید چون بعد اون دیگه هضم نمیشه میوه زیاد بخورید معده تون پر شه بعد در طول روز دولیوان سبوس گندم بخوردید که اشتهاتون رو برای خوردن کور میکنه روزی یکبار هم پیاده روی کنید به مدت یکساعت 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

مصرف میوه عزیزدلم شب باعث چاقیه بعد کسیم ک با میوه شکم خودشو پر کنه باز همون مقدار از کالری رو دریافت کرده پس چنان فرقی نداره

مصرف میوه هم باید اصولی باشه😘

مِهربون نَباشید مِهربونا تِکراری میشَن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بارژیم لاغرترم شدم ( ازاولم لاغربودم) ولی شکمه تکون نخورده ورزشم میکنم خسته شدم دیگت پول عملم ندارم هرچی میپوشم ب تنم گریه میکنه.موندم دیگه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
میوه زیادش خوب نیست که ، الان یدونه انار فقط بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ کالری داره ، خب اگه هی بخورن خیلی بیشتر ...

میوه هایی که آب دارن مثل پرتقال و نارنگی حجم معده رو پر میکنن

سلام دولیوان سبوس گندم یعنی چه جوری میشه بیشترتوضیح بدی

دولیوان سبوس گندم نیم ساعت قبل غذا با آب یا شیر قاطی کن هر لیوان دو قاشق غذاخوری سبوس گندم بریز

شما شنیدید کسی برای لاغری سینه طب سوزنی انجام بده؟ تو رژیم هم به سختی سایز کم میشه

آره به نظرم فقط سوتین فنر دار و اسفنجی بزن