2777
2789
اینجا امروز برف بود میپرسیدکجا؟ حالاهرجا    

قطب جنوب😁😁😁😁

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

نه بارون اگه بیاد اینجا، پس اینجا کجا بره اونوقت؟؟ کلا رسمه ابرا همه جای ایران برفو بارنشونو تخلیه میکنن باد وسوز وسرما وکوفت وزهرمارشونو تقدیم بما میکنن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

چقدر دلم میخواست برم بیرون تو هوای بارونی

ولی درس داشتم☹

هوا تاریک بود و نسیم خنک از پنجره میومد😍

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
چقد شهرتون خوشگله پریروز بوشهر بودم 

عزیزم منم غریبم ولی عاشق بوشهرم

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
عکس پروفایلتون کیه  متاسفانه اسمش یادم رفته

مرلین مونرو؟

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
نه بارون اگه بیاد اینجا، پس اینجا کجا بره اونوقت؟؟ کلا رسمه ابرا همه جای ایران برفو بارنشونو تخلیه م ...

همدانم ههیچ خبری نیس فقط ب شدت سرد شده سوز برفه استانای دیگس

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
جنوبم سرد شده چه برسه به جاهای دیگه😁

ها ماهم کهگیلویه قسمت جنوبیم 

امروز تا رفتم مشاورم اومدم یخ کردم

نامه ای به خدا:  خدایا نذار هیچکس درد بی پدری بکشه😔😔😔یه کوه زیر بار غمش کمر خم میکنه چ برسه به یه ادم اونم یه دختر که همه میگن دخترا باباین💔