2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شیرازی؟ من یا انلاین میخرم یا از شیراز، نزدیکم هست

نزدیکیم بهش ولی خودش نه

تو پیجا کلی لباس خوشگل و با قیمت مناسب هست ولی سختمه اینترنتی !

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
تفاوت فرهنگی زیادی با فارسا و جنوبیا دارین؟ سبک زندگی و اعتقاد و اینا؟

تو اردبیل از دوا جا زیاد سنتی پوشش هم هرکی هرجور دوست داره میگرده یکی بدون روسری یکی هم با روسری اعتقاد ها هم فقط به خدا هست کلن شهر اروم و خوبیه و زنانشون هم عاشق ترکیه هستن همه دوس دارن لباساشون برند ترکیه باشه امکانات هم زیاد داره

تو اردبیل از دوا جا زیاد سنتی پوشش هم هرکی هرجور دوست داره میگرده یکی بدون روسری یکی هم با روسری اعت ...

چه خوب

سرماش برای جنوبیا قابل تحمله؟

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱

[QUOTE=262613005]چه خوب سرماش برای جنوبیا قابل تحمله؟[/Q برای جنوبیا فک کنم چون الان این هفته سرمای شدیدی من که دوس دارم همیشه تو گردش اینا باشم الان از خونه بیرون نمیرم چون واقعن سرده

[QUOTE=262613005]چه خوب سرماش برای جنوبیا قابل تحمله؟[/Q برای جنوبیا فک کنم چون الان این هفته سرمای ...

خب پس ماها که عادت نداریم قندیل میبندیم😂🌸🌸