2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 64 پست
مهم نیست واسم  دیگه نمیتونم از پد استفاده کنم ….

یعنی چی 😳 واقعا ارزشش و نداره فکر کن اصلا اختراع نشده آینده خودتو خراب می‌کنی به خاطر یه پری ؟ نوار بهداشتی تافته از نوع یلدا بگیر خیلی بلند دو روز اول از این استفاده کن بعدش معمولی 

دوستان در جریان فرهنگ چرت و پرت پرده و فلان هستم لطفا اگر تجربه ای در خصوص سوالات دارید کمک کنید 

والا خودم میدونم بدن خودمه 

چرا باید خودم از راحتی محروم کنم!؟ به خاطر حرفای خرافات هزارسال پیش !؟

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نصب در محل که نداره الحمدلله؟! 😕😐

شاید داشته باشه 🤣🤣

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من گفتم اول داروخانه خا بگردم بعد اگه نشد انلاین 

مهم نیست از کجا بگیری داخل جعبه داره طریقه استفاده و پشتیبانی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یعنی چی 😳 واقعا ارزشش و نداره فکر کن اصلا اختراع نشده آینده خودتو خراب می‌کنی به خاطر یه پری ؟ نوار ...

چرا ایندم اخه باید به خاطر این موضوع خراب بشه ؟! ایا اون شخصی که قراره باهاش ازدواج کنم خودش باکرست ؟! با هر کس که دلش خواست رابطه یه شبه نداشته !؟ منی که برای راحتی خودم میخام استفاده کتم ایندم نابوده و ال و بل میشه ؟! 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
مهم نیست واسم  دیگه نمیتونم از پد استفاده کنم ….

اینکارو نکن عزیزم ایندتو بخاطر راحتی خراب میکنی انشالله متاهل شدی میخری

خیر بکارت و از بین می‌بره انگار خیلی واجب همینجوری نوار استفاده کنید تا ازدواج کنید بعد هر کاری خواس ...

یه جور صحبت میکنید انگار تصمیم یا اختیارش با شماست !؟ 

اینکارو نکن عزیزم ایندتو بخاطر راحتی خراب میکنی انشالله متاهل شدی میخری

قصد ندارم الان ازدواج کنم اخه 

بعد از کاپ درهای جدیدی از دنیا بروت باز میشه 

حس خوبش اینه موقع پریود خیلی راحت میتونی شو.رت نپوشی

دیگه از اون بوی خون خبری نیست 

عرق سوز شدن با پد به خصوص تو تابستون به خصوص وقتی تازه شیو کردی

تازه معنی خواب راحت شب موقع پریود رو میفهمی

چرا ایندم اخه باید به خاطر این موضوع خراب بشه ؟! ایا اون شخصی که قراره باهاش ازدواج کنم خودش باکرست ...

الان داغی فکر کن به خاطر دو روز در ماه بکارت و از دست بدی فردا دیدی یه آدمی در اومد جلوت که عاشقش شدی و از هر لحاظ مناسب ولی براش مهم که قبلا رابطه نداشته باشی حالا بیا تو ضیح بده که از کاپ استفاده کردم اینجا ایران صد سال هم بگذره بازم بعضی چیزا مهم شما اینبار برو تافته یلدا بگیر اگه راحت نشدی بیا بگو کلا با پدهای دیگه متفاوت

والا من که دوبار زایمان طبیعی داشتم موقع استفاده خیلی درد داشتم بعدم درنیومد نزدیک بود کارم بکشه به ...

وای برای منم این اتفاق افتاد دوبارگذاشتم هرکارمیکردم درنمیومد دفعه اول بزور درش اورد دفعه دوم اصلا نتونستم اخر رفتم دکتر برام دراورد دکتره گفت خیلی بالا رفته بوده 

نمیدونم بقیه چجوری انقدر راحت میزارن ودرمیارن

قصد ندارم الان ازدواج کنم اخه 

بخدا برات دردسر میشه کم پیش میاد مردی قبول کنه اون که باور نمیکنه تو فقط بخاطر کاپ اینکارو کردی