2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

755 بازدید | 64 پست

چندتا سوال رک  داشتم لطفا کسی که میتونه راحت بخونه و جواب بده بیاد پرایوت و لطفا تجربه زیاد داشته باشه چندساله استفاده بکنه با تشکر 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

بپرس عزیزم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بپرس عزیزم

نکیدونم سوالم اگه واضح رک بپرسم بسته میگه یا نه! ؟ 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
نکیدونم سوالم اگه واضح رک بپرسم بسته میگه یا نه! ؟ 

بپرس حتی کاپ هم بخری پشتیبانی داره میتونی هرسوالی ازشون بپرسی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان من به عنوان کسی که رابطه نداشتم باید با فشار و زور کاپ وارد کنم یا نه با توجه به چیزایی که راجب هایمن شنیدم فقط درد فیزیکی داره !؟ 

درسته که شکل واژن به خودش میگیره و باعث گشادی نمیشه !؟ اصطلاحا فکر کنم خیلی تنگ باشم دوست ندارم تا زمانی که میخام رابطه داشته باشم بهم بگه گشادی فلانی از این حرفای زشت … چون براش توضیح نمیدم کاپ بوده نه چیز دیگه ای :/

برای ضدعفونی کردنش فقط ماکرو کافیه !؟ 

دکتر زنان برم تشخیص میده عفونتو که قبلش دارو بخورم مثلا 

یا کسی همراه با استفاده دارو ضد عفونت میخوره برای اطمینان !؟ 

تهران الان کجا داره برای خرید!؟ 

بچه ها من همیشه فک میکنم باعث گشادی واژن میشه اونایی که استفاده میکنن میشه تجربشونو بگن خیلی دوس د ...

من خوندم میگن شکل واژن به خودش میگیره نرمه یعنی 

بپرس حتی کاپ هم بخری پشتیبانی داره میتونی هرسوالی ازشون بپرسی 

من گفتم اول داروخانه خا بگردم بعد اگه نشد انلاین 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز