2821
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان من به عنوان کسی که رابطه نداشتم باید با فشار و زور کاپ وارد کنم یا نه با توجه به چیزایی که ...

تهران یه داروخانه تو پاسداران میشنایم قبلا داشت

میخوای شماره واتساپ بدم بپرسی داره یا نه

بقیه موارد سوالاتم من استفاده نکردم و پیشنهادم نمیدم.خیلی یه جوریه به نظرم. به خصوص شما به نظرم بذار نهایت بعد ازدواجت استفاده کن

خدایا شکرت❤️

اگر اصلا رابطه نداشتی به هیچ عنوان استفاده نکن بکارت و از بین می‌بره 😐

مهم نیست واسم 

دیگه نمیتونم از پد استفاده کنم ….

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
تهران یه داروخانه تو پاسداران میشنایم قبلا داشت میخوای شماره واتساپ بدم بپرسی داره یا نه بقیه موار ...

لطف میکنید شمارشو بدید 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 

عزیزم من ۲ ساله کاپ دارم 

واسه ضدعفونی فقط بجوشون اصلا تو ماکرو نذار 

واسه عفونت باید بری دکتر زنان 

بله چون هایمن داری باید اولش هایمن از بین بره شاید کمی درد و خونریزی خیلی کمی در حد ۲ قطره شایدم هیچ خونریزی نداشته باشه

من خیلی بعد زایمان دچار تنگی واژن شده بودم سزارین بودم نمیدونم علتش چی بود اما از وقتی از کاپ استفاده میکنم خوب شدم دیگه درد ندارم ماه اول با درد زیاد میزاشتم و در می‌آوردم جنسش هم اینقد نرم نیست نمیدونم باعث تغییر شکل میشه یا نه اما اینقد خوبه که آدم نمیتونه بزاره کنار

والا من که دوبار زایمان طبیعی داشتم موقع استفاده خیلی درد داشتم بعدم درنیومد نزدیک بود کارم بکشه به بیمارستان رفت بالا دستم نمی رسید. کلا انداختمش دور

مجردی نمیدونم چجوری قراره باشه قطعا راحت نیس استفاده ازش