2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 64 پست
وای برای منم این اتفاق افتاد دوبارگذاشتم هرکارمیکردم درنمیومد دفعه اول بزور درش اورد دفعه دوم اصلا ن ...

اره واقعا . خوبه حالا موقع امتحان پریود نبودم وگرنه حالم بهم میخورد میخاستم اینقد اون تو دور بزنم با اون وصع خونی 😂😂

وای برای منم این اتفاق افتاد دوبارگذاشتم هرکارمیکردم درنمیومد دفعه اول بزور درش اورد دفعه دوم اصلا ن ...

از استرس نتونستی درش بیاری 

میشینی و ی زور کوچیک میزنی دستت رو میکنی داخل و از دنباله اش نه از انتهای کاپ میگیری و جمع میکنی و در میاد به همین راحتی

منم بارهای اول نمیتونستم در بیارم و فوق العاده درد داشت

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره واقعا . خوبه حالا موقع امتحان پریود نبودم وگرنه حالم بهم میخورد میخاستم اینقد اون تو دور بزنم با ...

اتفاوت تو پریود استفاده اش راحت تره 

هم راحت تر جا میخوره هم راحت تر درمیاد

باید با دوتا انگشت اشاره و شصت از زیرش بگیری فشارش بدی بعد بکشی بیرون راحت درمیاد نمیدونم متوجه شدی با نه. همین جوری بکشی درنمیاد 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

از استرس نتونستی درش بیاری  میشینی و ی زور کوچیک میزنی دستت رو میکنی داخل و از دنباله اش نه از ...

اصلا با نشستن که درنیومد . صد مدل رو امتحان کردم که دستم فقط رسید به دنبالش  از بس بالا بود هرچی زور میزدم فرقی نمیکرد باز لیز میخورد میرفت بالاتر

الان داغی فکر کن به خاطر دو روز در ماه بکارت و از دست بدی فردا دیدی یه آدمی در اومد جلوت که عاشقش شد ...

قبول دارم حرفت ولی  اینو به من بگو چرا خودش رابطه داشته باشه!؟ اخه درستشه این !؟ بره دوراش بزنه حالا بیاد چنین چیزی هم بخاد!   هر وقت خودش باکره بود بیاد از من ایراد بگیره مطمئن من خودم بهش میگم سمت  من نیاد من پرده ندارم 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
اتفاوت تو پریود استفاده اش راحت تره  هم راحت تر جا میخوره هم راحت تر درمیاد

وای خدا غلط کنم تو پریود استفاده کنم. بعدا که فکرشو کردم دیدم اصلا حاضر نیستم روزی چندبار دستمو ببرم اون تو اونم تو اون وضع

کاش قبل از خریدش قشنگ فکر میکردم و پولمو حروم نمیکردم

از استرس نتونستی درش بیاری  میشینی و ی زور کوچیک میزنی دستت رو میکنی داخل و از دنباله اش نه از ...

باورت میشه یه بار ۴ ساعت درگیرش بودم هر چنددقیقه امتحان میکردم اما اصلا هردوانگشتم به انتهاش نمیرسید تا میخواستم فشارش بدم بیاد پایین ازدستم درمیرفت باز میرفت بالا 

یه جور صحبت میکنید انگار تصمیم یا اختیارش با شماست !؟ 

خواستم خواهرانه راهنماییت کنم من که بزور جلوی شما رو نمی‌گیرم عزیزم یاد یه تاپیک افتادم که دختر خانمی اومده بود راهنمایی میخواست برای ترمیم بکارت و می‌گفت سه سال با پسری رابطه داشتم عاشقانه هم و می‌خواستیم و قرار بود ازدواج کنیم ولی بعد سه سال یه آدم دیگه شد همه چی بهم خورد و گزاشت رفت من موندم و خواستگارایی که یکی از یکی بهتر ولی به خاطر شرایطم نمیتونم به هیچ کدوم جواب مثبت بدم چون آبروم می‌ره دنبال روش های تنگ کننده و ترمیم بود و پشیمون بود می‌گفت کاش آنقدر راحت نبودم 

قبول دارم حرفت ولی  اینو به من بگو چرا خودش رابطه داشته باشه!؟ اخه درستشه این !؟ بره دوراش ...

اگه همه ی خانوما مثل تو جلوی مردا وایستن سر این قضیه

دیگه هیچ مردی جرات نمیکنه بگه بک.ارت و فلان

دیگه هیچ خانواده ای جرات نمیکنه دخترو ببرن معاینه

منم با حرفات موافقم

باورت میشه یه بار ۴ ساعت درگیرش بودم هر چنددقیقه امتحان میکردم اما اصلا هردوانگشتم به انتهاش نمیرسید ...

🤣🤣🤣

اره چون ی مکشی ایجاد میشه اون تو هی میره بالا 

ولی خب با چند بار استفاده قلقش کامل دستت میاد

باید با دوتا انگشت اشاره و شصت از زیرش بگیری فشارش بدی بعد بکشی بیرون راحت درمیاد نمیدونم متوجه شدی ...

اره میدونم 

مشکل من این بود اصلا دستم به انتهاش نمیرسید که بخوام بگیرمش فشاربدم بیاد بیرون با دنبالش هم که اصلا درنمیومد 

نمیدونم شاید به بعضی از بدن ها نمیسازه 

اره میدونم  مشکل من این بود اصلا دستم به انتهاش نمیرسید که بخوام بگیرمش فشاربدم بیاد بیرون با ...

خب باید یه زور میزدی بیاد پایین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است