بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تغییری توو زندگیت ایجاد میشه. این تغییر تو نگاه اول ناخوشایند بنظر میرسه.اما غم به دلت راه نده با تغییری رو به رو هستی که به نفعته.صبر کن تا ۳ وعده ی دیگه ممکنه ۳هفته باشه یا ۳ماه به چیزی که میخوای دست پیدا میکنی فقط پاپیچه طرفت نشو. بزار بدونه دوسش داری ولی خودتو سنگینبگیر که اون بیاد طرفت. ی پارچه سفید ساده رو با اسپند قاطی کندود کن و نفس بکش و اسم طرفتو بیار و بگو میخوامزیر سلطه ی من باشه و برخیزد موفق باشی
وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
عزیزم من در جواب سوالتون گفتم ک پسر ندارم فقط یه دختر دارم گفتین چهاروعده دیگ باردار میشم میمونه بر ...
من گفتم بهتون ک پسده
وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰