2777
2789

من بلدم

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رایگان یا هزینه داره؟ برای منم میگیری 

رایگان عزیزم

وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
سوالمو نوشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9806791/کسب-از-دعای-دیدن-مطلوب-در-خواب-چیزی-شنیده?postId=262138054

ببین عزیزم بجای ف ال که معلوم نیس چی هست...این روش رو برو تومفاتیح ومنبع داره..هرسوالی میخوای ازخدا بپرس.توخواب نشونت میده.که انشاءالله مطابق دلته وبهش میرسی....من خیلی ف ال گرفتم خلی ..بخاطرشرایط روحیم.اماهرکسی یه چیزی گفت درکل چرت وپرته...حیف پولام

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

شما چه نتایجی ازش گرفتید

من 2.3ماهه اشناشدم.برای 3مورد نیت کردم.خوابم دیدم...امامنتظر نتیجم....اوکی بشن...یه تاپیک میزنم وبه همه میگم.انشاءالله نتیجش باخواست دلم یکی باشه وخوشبخت عاقبت بخیربشم تاااخر عمرم.وتمام ناراحتیای این چندسال ازدلم بره وشادی پربشه الهی آمین

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم