تغییری توو زندگیت ایجاد میشه. این تغییر تو نگاه اول ناخوشایند بنظر میرسه.اما غم به دلت راه نده با تغییری رو به رو هستی که به نفعته.صبر کن تا ۳ وعده ی دیگه ممکنه ۳هفته باشه یا ۳ماه به چیزی که میخوای دست پیدا میکنی فقط پاپیچه طرفت نشو. بزار بدونه دوسش داری ولی خودتو سنگینبگیر که اون بیاد طرفت. ی پارچه سفید ساده رو با اسپند قاطی کندود کن و نفس بکش و اسم طرفتو بیار و بگو میخوامزیر سلطه ی من باشه و برخیزد موفق باشی
وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰
عزیزم من در جواب سوالتون گفتم ک پسر ندارم فقط یه دختر دارم گفتین چهاروعده دیگ باردار میشم میمونه بر ...
من گفتم بهتون ک پسده
وزن الان ۱۰۱ کیلو🥴🥵 وزن هدف ۶۵😍🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز : بهترین روز دنیاست...🌸 🌸🌸🌸🌸با تلاش و اراده برای رسیدن به روزی که بهترین لباس ها رو بپوشم و اعتماد به نفسم بالا باشه و حسابی لذت ببرم از زندگی🥰