2777
2789

سلام خوبین همکارمو رییسم خیلی خودمونی شدن خوبه اینجوری ولی نه اینکه من الان عقدم همکارم قرار گذاشته با رییس که سه تایی بریم تفریح بریم اینور اونور نمیدونم چیکار کنم منم عقدم دوس ندارم تو تفریحاشونو اینا برم همکارمم تازه اومده قبل اینکه اون بیاد رابطه منو رییسم هم فقط رابطه کاری بوده .همکارمم شوهر داره مادر دوتا بچم هست ولی جوری با رییسم شیش شده که قرار بیرون رفتنو تفریحو اینچیزام گذاشتن ! همینکه فکر میکنم قراره باهاشون برم تفریح عذاب وجدان میگیرتم ک نامزدم نمیدونه اگرم بدونه ک مشخصه نمیزاره ! کلا سه نفرم هستیم تو این اداره چیکار کنم برا فردام تفریح گذاشتن ولی من میترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو نرو 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

بهانه جور کن نرو 

مهمون داریم

حالم بده 

چمدونم این چیزا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️