2777
2789
عنوان

دیشب یهویی هوس کردم کوفته بپزم🤭

1854 بازدید | 23 پست

وای چه کوفته ای شد جاتون خالی😊برای اولین بار کوفته درست کردم عالی شد یکمش دادم خواهر شوهرم که دهنش باز مونده بود که چقدر خوشمزه دستور پخت کوفته رو از من میخواست🤭

عکس های کوفته پختن گذاشتم تایپبک قبلی

https://s3.ninifile.com/statics/forum/editor/images/2022/12/b00a1034-6853-4190-bfc8-4dd595a2bed2/246265c8-c0ae-4318-bf3c-dbeea4732af4.jpg?width=600&quality=65&crop&bgcolor=white&autorotate=true

طرز تهیه کوفته😜تقریبا برای12نفر

6پیمانه خورده برنج

3پیمانه بلغور گندم

1پیمانه عدس

1پیمانه لپه یا نخود من زیاد دوس نداشتم برای همین کم ریختم تا 2پیمانه بریزید هم خوبه

1پیمانه ماش

پیاز داغ هر چی بیشتر خوشمزه تر 😍

نمک ادویه

مواد وسط کوفته🤭

پر زردآلو. کشمش. پیاز داغ. آلوچه. گوشت چرخ شده سرخ شده گوسفند یا بوقلمو. گردو سرخ شده🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سبزیجات یادم رفت😁سبزی خشک یا تازه. تره. ترخون. مرزه. جعفری. شوید. نعنا. 

اول مواد خشک رو 24ساعت خیس میکنیم 3بار آبش عوض کنید آبکش کنید آبش که رفت با ادویه و سبزیجات قاطی کنید نصف پیاز داغ رو برای وسط کوفته بزارید بقیه اش قاطی مواد کنید. باگوش چرخ کن چرخ کنید من موادم سفت شد ولی اگه برای شما مواد شل بود یکی دوقاشق آرد بزنید. بعدم به اندازه ی نارنگی از مواد بردارید و مواد وسط کوفته رو بریزی. آب بزارید جوش بیاد یکم از مواد کوفته رو برای غلظت سس کوفته بریزید توی آب. وقتی جوش اومد کوفته ها رو آروم بزارید تو قابلمه ده دقیقه زیرش زیاد باشه تا کوفته وا نره. بعدشم 2ساعت بزارید زیرش کم باشه تا بپزه. در قابلمه هم نزارید چون کوفته وا میره.

کوفته آماده اس نوش جان 🥰

چ کوفته ایه توش عدس و بلعور و لپه و نخود داره  فک کنم آش پختی☹️ بدون گوشت درست میشه؟! ۶پیمان ...

عزیزم اتفاقا خیلی خوب میشه. امتحان کن. من این مواد رو برای 15نفر درست کردم شما هر اندازه ای خواستی تقسیم کن. گوشت هم دوست داشتی میتونی بریزی

چرا این رنگیه ☹️☹️☹️😢😢😢البته ببخشیدا 

من خوشم نیومد چون قیافه‌ش اول از همه باید به دل بشینه

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »