2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره، طرف کی باشه و چند سالش باشه

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
۲۵ سالشه  نامزدم

اگه به ساعت علاقه داشته باشه یه ساعت خوب، البته برند پدر مادر دار باشه، هزینه ای که میخایی بپردازین چقدر هست؟

آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
اگه به ساعت علاقه داشته باشه یه ساعت خوب، البته برند پدر مادر دار باشه، هزینه ای که میخایی بپردازین ...

تهش دو و خورده ای میخوام هزینه کنم

فکر کنم ساعت برند نشه گرفت با دو و خورده ای

تهش دو و خورده ای میخوام هزینه کنم فکر کنم ساعت برند نشه گرفت با دو و خورده ای

آره تقریبا همینه خیلی از ساعتها و عطرهای این قیمتی، فیک هستند.اگه ورزشکار هست، براش یک دست لباس ورزشی بگیر، البته چک کن که لباس ورزشی زیاد نداشته باشه، و غیر مستقیم ازش بپرس چه رنگی دوست داره، مثلا میرین بیرون یواش یواش که متوجه نشه ببرش کنار فروشگاههای ورزشی بگو این برند یا رنگها کدوم رو دوست داری؟ وقتی گفت  از اونجا برین که متوجه نشه روز بعدش بیا اون لباس رو یواشکی بخر براش وفقط سایزش رو داشته باشه هم اندازه اش بخری، اگه هم جنتلمنی و کت شلواریه هست، یک ست هدیه براش بگیر مثلا( خودنویس بدرد نمیخوره ) مثلا ست کمربند، جاکلیدی، و قلم... ان شاءالله بسلامتی از تو بگیره هدیه رو و عشق بینتون پایدار باشه. ازدواج خوبی داشته باشید.