2777
2789
عنوان

درد زایمان

1001 بازدید | 53 پست

انگاری درد زایمانم شروع شده هر نیم ساعت بیست دقیقه زیر شکمم به مدت 30 ثاتیه تا یه دقیقه درد میگیره ول میکنه. 

به دعاتون نیاز دارم خیلی میترسم هر دعایی میتونین برام بخونین زایمانم راحت باشه و بچه ام سالم بیاد بغلم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

اللهم صل علی محمد وآل محمد ❤️❤️❤️❤️

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند هفتته😍😍وای ننه استرس گرفتم منم چند وقت دیگه قراره اینو تجربه کنم

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

عزیزم تکنیک‌تنفس صحیح رو انجام بده استرس نداشته باش هرموقه کیسه اب پاره شده یا دردت منظم و با فاصله کوتاه شد برو بیمارستان چون قبلش بری زائوهای دگ با جیغو هوار بهت استرس میدن تو خونه خودت وسایلتو اماده کن بنظرم .شوهرت پیشته؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

برو حمام‌آب داغ بگیر اگه درد زایمانه دیگ شروع میشه اگه نه درد تموم‌میشه برو گلم‌خدا هم یارت الاهی بسلامتی بغلش کنی

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

برا هممون دعا کن عزیزم انشالاه فرزند سالم‌و صالح نصیبت میشه.🌺❣

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

طبیعی ؟ خونه دردتو بکش زایمان رو اونجا کن وگرنه اینقد معاینت میکنن پدرت درآد آب گرم بزن مبارکه ب سلامتی بیاری 

اسمم فاطمه مهربان هس ببین توروخدا موقع زایمان دعام کن دامنم سبز شع فراموشم نکن