2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 53 پست
برو حمام‌آب داغ بگیر اگه درد زایمانه دیگ شروع میشه اگه نه درد تموم‌میشه برو گلم‌خدا هم یارت الاهی بس ...

ممنون از شما عزیزدلم، الهی خیر ببینی گلم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 
ممنون از راهنماییتون گل بانو، وسایل بچه رو آماده کردم کیسه آبم پاره نشده ولی دیروز دکترم گفت سه سانت ...

خیلی خوبه ۳ سانت نصف راهو رفتی راحت زایمان میکنی کیسه آب گرم یا حوله داغ بزار رو کمرت یکم تحرک کن دهانه رحم نرم میشه و نیاز به بخیه پرینه هم نداری فقط آرامش بده بخودت و بچت اسمشو چی میزاری؟

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا هممون دعا کن عزیزم انشالاه فرزند سالم‌و صالح نصیبت میشه.🌺❣

ممنون عزیزم الهی آمین. 

ان شاء الله هر کی هر حاجت خیری داره خدا براورده کنه و به آرزوش برسه، ان شاء الله هر کی دلش بچه میخواد خدا بهش بچه سالم و صالح عنایت کنه و به اونایی هم که داده حفظشون کنه ان شاء الله همگی عاقبت بخیر بشین

طبیعی ؟ خونه دردتو بکش زایمان رو اونجا کن وگرنه اینقد معاینت میکنن پدرت درآد آب گرم بزن مبارکه ب سلا ...

آره عزیزم طبیعی هس. 

چشم ممنون از راهنماییتون. 

سلامت و تندرست باشی و عاقبت بخیر گل بانو

طبیعی ؟ خونه دردتو بکش زایمان رو اونجا کن وگرنه اینقد معاینت میکنن پدرت درآد آب گرم بزن مبارکه ب سلا ...

چشم قابل باشم حتما دعاتون میکنم ان شاء الله خدا بهتون بچه سالم و صالح عنایت کنه و دلت شاد بشه عزیزم 

آره عزیزم طبیعی هس.  چشم ممنون از راهنماییتون.  سلامت و تندرست باشی و عاقبت بخیر گل بانو

فراموش نکنی منو دعام کن خدا بچه سالم بده بهم خیلی اذیت شدم خدا نزدیکته اون موقع

دامنم سبز سه 😞

به سلامتی خداروشکر دردتون خود به خود شروع شد من نگرانم شروع نشه و برم آمپول فشار بزنن

سلامت باشی عزیزم. 

آره زیاد پیاده روی میکنم

اصلا نترس عزیزم به این فکر کن که نی نی قراره بیاد بغلت زایمان یکی از شیرین ترین خاطره هامه انشالله ...

ممنون از دلداریت عزیزم. 

چشم قابل باشم حتما گلم 

مبارکه فدات  ایشاالله به سلامتی زایمان کنی و هم خودت هم نی نی قشنگت سلامت باشید.  دعا کن ...

ان شاء الله با دعای خیر شما و دوستان 

به امید خدا شما هم زایمان راحتی داشته باشی عزیزم 

پیاده روی زیاد داشتم عزیزم 

منم ۳۸ هفته ام انشالله ب سلامتی زایمان کنی و زایمان راحتی داشته باشی واسه منم دعا کن عزیزم

ان شاء الله به سلامتی بارداریت بگذره و با دل خوش بچه ات رو صحیح و سلامت بغل بگیری گلم