2777
2789
عنوان

مهمونی دیشبم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای منم دختر خواهرشوهرم شب اومد بدون دعوت تلپ کرد برا شام با کلی همراه که با خودش آورده بود من تند تند داشتم غذا درست میکردم موقع سفره بردن و چیدن اومد تو اشپزخونه رفت طرف سینکم گفتم نشور عزیزم بخدا اگه دست بزنی گفت اومد دست ها م رو بشورم مگه برا تو ظرف میشورم😐دست هاش رو تو سینک شست🤢

عضو گروه لاغری رز سفید 🕊وزن اولیه 59هدف 55
دفعه پیش که دعوت کرده بود تا سالاد غذاشم من درست کردم حسابی هم بهش کمک کردم 

اشباه کردین

کار شما عجیبه ن ایشون

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
وا  از مهمونت از زن حامله انتظار کمک داری ؟  مهمونی نده شما ، طلبکاری مگه من نمیذارم م ...

پس چطور من حامله بودم رفتم خونشون ظرفاشو شستم 

وقتی کاری مکینی واسه جاریت اونم باید در قبالش حداقل از من تشکر میکرد نه شوهرم 

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
پس چطور من حامله بودم رفتم خونشون ظرفاشو شستم  وقتی کاری مکینی واسه جاریت اونم باید در قبالش ح ...

شما شرایطتت حتما فرق میکنه با ایشون میخای ک قضاوت نکنی؟! 

بعدم‌شما خودت دوست داشتی واسش ظرف بشوری اون دوست نداشته

توروخدا بزرگ‌شید یاد بگیرید کاریو واسه کسی انجام ندید ندید ندید، میدید هم از ته دل و بی منت باشه

خانما من اون سری رفتم خونه ی نفری ک اولین بار بود میرفتم دیدنش ولی تلفنی ۳ساله همو میشناسیم اصلا بلند نشدم کمک برا چیدن سفره ولی بعد غذا ظرفهای غذا رو جمع کردم گذاشتم رو اپن بنظرتون خوب بود یا باید میشستم😂🥲اینم بگم از ساعت۴صبح تو راه بودیم و بعدش بازار و خرید ۳رسیدیم خونشون از قبل هم دعوت کرده بود خودش مارو

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

خانما من اون سری رفتم خونه ی نفری ک اولین بار بود میرفتم دیدنش ولی تلفنی ۳ساله همو میشناسیم اصلا بلن ...

دفعه اول کسی توقع نداره مهمونش بلند شه 

شما شرایطتت حتما فرق میکنه با ایشون میخای ک قضاوت نکنی؟!  بعدم‌شما خودت دوست داشتی واسش ظرف بش ...

چشم بزرگ میشیم 

چقدر زبونت تلخه شما.