2777
2789
دوستان من رقیب درسی میخوام که ریز به ریز باهم پیش بریم  زیستم عالیه  فیزیکم ضعیفه  ...

حداقل شما خوشبحالت پول داری که کلاسینو اینا رو ثبت نام کنی من که مث گربه گیج هرچی رو کتاب میخونم مخصوصا ریاضی و فیزیک و شیمی هیچی نمیفهمم کتابم که دیدین چقد واضح و قشنگ توضیح داده..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حداقل شما خوشبحالت پول داری که کلاسینو اینا رو ثبت نام کنی من که مث گربه گیج هرچی رو کتاب میخونم مخص ...

اوه کلی مامانم منت گذاشته سر این کلاسا😂

خدایی اهل خوندنی ؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

الان اطرافیان مبدونن میخونی؟ من به همه الکی میگم نمیخونم 

نه نمیدونن

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اوه کلی مامانم منت گذاشته سر این کلاسا😂 خدایی اهل خوندنی ؟

آقا من یکی راه و چاه بذاره جلو پام چرا که نه رشتم خوبه حیفه بخدا اگه پزشکی یا دندون قبول نشم الانم که ظرفیتا زیاد شده

آقا من یکی راه و چاه بذاره جلو پام چرا که نه رشتم خوبه حیفه بدا اگه پزشکی یا دندون قبول نشم الانم که ...

پزشکی و دندون پیشکش حالا یه رشته ای قبول شو 

بزار ببینم این یکی دوستمون مشکلی نداشته باشه بیا 

نه نمیدونن

ووقتی ازت میپرسن دانشگاه میری یا نمیری درس میخونی یا نمیخونی چی جواب میدی؟؟؟وقتی میگن سالای قبل چیکار کردی و برو پیام نور یا برات نظر میدن تو خونه نمون و...چی جواب میدی؟

شرایطت مشابه منه بخاطر همین میخام بدونم چی میگی ب فوضولا

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️
ووقتی ازت میپرسن دانشگاه میری یا نمیری درس میخونی یا نمیخونی چی جواب میدی؟؟؟وقتی میگن سالای قبل چیکا ...

میگم جلو من حرف نزنین استرس میگیرم 

بعد من حدشونو مشخص کردم جرات ندارن بپرسن 

یخورده سلیطه بازی دربیار

ووقتی ازت میپرسن دانشگاه میری یا نمیری درس میخونی یا نمیخونی چی جواب میدی؟؟؟وقتی میگن سالای قبل چیکا ...

من اوایل میترسیدم هرجا میرفتم همه میگفتن چیکار کردی اصا توی جمع نمیرفتم ولی الان میرم و هرکی هم گفت بهش میگم حالا یکاری کردم هرچی اصرار میکنن چ دانشگاهی میری و کنکور چ کردی من میگم حالا بماند الان خودشون فهمیدن و هیشکی دیگه نمیپرسه هیشکی هم نمیدونه که دوباره پشت کنکورم

من اوایل میترسیدم هرجا میرفتم همه میگفتن چیکار کردی اصا توی جمع نمیرفتم ولی الان میرم و هرکی هم گفت ...

دادا درخواست دادم آیدی تلگرامتو بفرست 

من اوایل میترسیدم هرجا میرفتم همه میگفتن چیکار کردی اصا توی جمع نمیرفتم ولی الان میرم و هرکی هم گفت ...

بخدا منم خونه نشین شدم دارم افسردگی میگیرم سر این جریان

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️