2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نخوندم اصلا سالای قبل  دانش آموز نمونه دولتی بودم و معدلم دیپلمم ۱۸/۶۴  الانم بی انگیزه ...

منم سال پنجممه 

میدونی از حرف فامیل و مردم خجالت میکشم خصوصا اینکه رشته من انسانیه فک کنم فقط منم تو انسانی انقد پشت موندم😭

من بکوب سال دوم خوندم دانشگاه دولتی روزانه حسابداری قبول شدم اما ب امید فرهنگیان پشت نشستم ک سال سوم انگیره م رفت سال چهارم فقط ی ماه خوندم فرهنگیان آوردم رفتم مصاحبه رد شدم

الانم پنجمه 

شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️
من نه بدجور دارم اذیت میشم یزد

پسرا اصولا اطرافیان براشون مهم نیستا 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

منم سال پنجممه  میدونی از حرف فامیل و مردم خجالت میکشم خصوصا اینکه رشته من انسانیه فک کنم فقط ...

بیخیال اطرافیان بابا 

اگه قبول نشیم تا آخر عمر حسرت خفمون میکنه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اره پشت کنکوری هستم عزیزم

پس پایه ای ؟

امروز برنامه بچینیم باهم؟

ولی ببین قشنگ پیگیر باشیا 

خیلیا میگن ولی من خیلی حِرص میخورم

حرص خوردن دیگه فایده نداره 

فک کنم از همتون بزرگ تر منم ، به یه جایی میرسین میبینین هیشکی مهم نیست فقط خودتون مهمین 

چهارتا کتابه دیگه 

پس پایه ای ؟ امروز برنامه بچینیم باهم؟ ولی ببین قشنگ پیگیر باشیا 

من واقعا هستم ،اگر یکی باشه مثل خودم از خدامه

بچینیم خیلی عالیه،تلگرام داری؟

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

دوستان من رقیب درسی میخوام که ریز به ریز باهم پیش بریم 

زیستم عالیه 

فیزیکم ضعیفه 

ریاضی و شیمیم متوسطه 

به جز زیست واس بقیه کلاسینو ثبت نام کردم 

هدفمم فقط یه رشته دهن پر کنه که از شهرم و آدماش دور بشم

ینی شما الان محکم داری میخونی؟ امید و اراده داری؟

حس رقابت ندارم 

سستی میکنم تو خوندن 

من واقعا هستم ،اگر یکی باشه مثل خودم از خدامه بچینیم خیلی عالیه،تلگرام داری؟

آره دارم ولی آیدی ندارم اگه تو داری بده آیدیتو