دوستان من رقیب درسی میخوام که ریز به ریز باهم پیش بریم زیستم عالیه فیزیکم ضعیفه ...
حداقل شما خوشبحالت پول داری که کلاسینو اینا رو ثبت نام کنی من که مث گربه گیج هرچی رو کتاب میخونم مخصوصا ریاضی و فیزیک و شیمی هیچی نمیفهمم کتابم که دیدین چقد واضح و قشنگ توضیح داده..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ووقتی ازت میپرسن دانشگاه میری یا نمیری درس میخونی یا نمیخونی چی جواب میدی؟؟؟وقتی میگن سالای قبل چیکار کردی و برو پیام نور یا برات نظر میدن تو خونه نمون و...چی جواب میدی؟
شرایطت مشابه منه بخاطر همین میخام بدونم چی میگی ب فوضولا
شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️
ووقتی ازت میپرسن دانشگاه میری یا نمیری درس میخونی یا نمیخونی چی جواب میدی؟؟؟وقتی میگن سالای قبل چیکا ...
من اوایل میترسیدم هرجا میرفتم همه میگفتن چیکار کردی اصا توی جمع نمیرفتم ولی الان میرم و هرکی هم گفت بهش میگم حالا یکاری کردم هرچی اصرار میکنن چ دانشگاهی میری و کنکور چ کردی من میگم حالا بماند الان خودشون فهمیدن و هیشکی دیگه نمیپرسه هیشکی هم نمیدونه که دوباره پشت کنکورم