2777
2789
عنوان

نظر بدید این اسمش رابطه هست؟

386 بازدید | 13 پست

چند ماه پیش شوهرم گفت ماشین میبره تعمیرگاه رفت بعدش هرچی زنگ زدم جواب نمی‌داد بعد چند ساعت اومده بود خونه مامانش آنقدر مشروب خورده بود نمیفهمید ماشینش نبود بعد داداشش رفت گشت پیدا کرد بعد دو روز کیف زن پسر عموش افتاده بود عقب پیدا کردم مدارکش پاره کردم رفتم دم خونشون به شوهرش گفتم شوهرش میگفت کیف دست من بوده گفتم یعنی تو کیف زنونه میبری با خودت اینم بگم کباب گرفته بودن خورده بودن وشوهرم کلی بریز بپاش کرده بود براش تازه قبلا هم زنگ میزد به شوهرم منو ببر این ور اون ور آنقدر هم پر وبود زنگ میزد من برمی داشتم حرف نمیزد قطع میکرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا هس

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

جدا شده دوباره ازدواج کرده؟

امیدوارم برخوردت نتیجه بده میگن گوش سگو ببری هارتر میشه 

مراقب باش

از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم

آره اتفاقا از وقتی فهمیده جدا شده با من بد شده میگه چرا نمیری برو مگه غیر من پسر نیست تازه اون زنه نه قیافه داره نه هیچی به گرد من نمیرسه ولی لیاقت شوهر من همونه 

چرا طلاق نمیگیری راحت بشی

تا حالا بخاطر بچه هام وهمش میگفت این بار ببخش دفعه بعد این شده که حال و روزم شده این ولی این بار دیگه کوتاه نمیام زنگ زدم به داداشش گفتم گفتم من خسته شدم میخوام برم دنبال زندگیم