2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و فهمیده بیان

427 بازدید | 41 پست

سلام اگه شما ازدواج میکردید و شوهرتون فقط یک خواهر داشت و برادر هم نداشت

پدر شوهرتون دوتا خونه داشت و یکیشو داده به شما که بدون کرایه دادن بشینید و در اخر هم میدونید یکی از اون خونه ها به شما ارث میرسه

و خودتون سه تا برادر داشتید اما با پول ارثی که بهتون میرسه حداقل یه خونه و یک ماشین میتونید بخیر 

و حقوق شوهرتون خیلی خیلی بالا نباشه بازم قناعت میکردید برای خریدن خونه ؟

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

حقوق در حد ۱۰ تومن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده خدا شوهرت ، از الان فکر ارثی  شاید پدر شوهرت داد خیریه ، خودت فناعت کن که خودت بخری  ...

شما نگران شوهر من نباش دیدید که خانواده خودمم مثال زدم:/

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قطعا پول ارثیه ای که به خودم میرسیدو سرمایه گذاری میکردم و سودشو تو زندگی برای رفاه بیشتر خودمو خانواده خرج میکردم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
ادم خوبه همیشه یه پس انداز داشته باشه منت کسی سرت نباشه سعی کن بیشتر طلابخری واسه روز مبادا تاجایی ک ...

نه اونا که اوکیه میگم چون واقعا فکر بی خونه بودن داره دیوونم میکنه بعضیا بهم‌میگن بابا تو که پدرت انقدر داره که برسه بهت دیگه چرا حرص میخوری برا اون میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه بچه دارید که ۱۰ تومن پولی نیست. 

و اگه بچه هم ندارید بازم  زیاد پولی نیست. نهایت ماهی دو تومن بتونید پس انداز کنید که بتونید چند ماه دیگه وسیله ای که لازم دارید بخرید و یا کمی طلا بخری.

اگه واقعا بتونید پس انداز کنید و بتونید زمینی بخرید عالی