2777
2789
عنوان

خانم های متاهل و فهمیده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 41 پست
خوشحالم یکی منظورمو فهمید  یکی که اومده میگه چقد دلت سنگه

دروغ نگفتم 

من حتی اگه فکر کنم پدرم بمیره خونش به کی میرسه اشکم سرازیز میشه  به همین علت ،،، فحش ک ندادم خواهر من ، شما سوالتو پرسیدی منم نظرمو گفتم

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 
پدر ها و‌مادرهاتون  در قید حیاتن و زنده.چطور دلتون میاد راجع به ارث و میراث حتی فکر کنید

بله زنده و در قید حیاتن منم برا گرفتن ارث عجله ندارم چون به هر حال الان یه خونه هست بدون منت توش نشستم و فرقی با ماله خودم نداره

دوما پدر من قطعا قبل از فوت به بچه هاش کمک میکنه و شاید فقط یه خونه برا خودش نگه داره تا زندگی کنه

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دروغ نگفتم  من حتی اگه فکر کنم پدرم بمیره خونش به کی میرسه اشکم سرازیز میشه  به همین علت ...

پست بالا رو بخون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

دروغ نگفتم  من حتی اگه فکر کنم پدرم بمیره خونش به کی میرسه اشکم سرازیز میشه  به همین علت ...

باشه عزیزم خوشحال میشم تاپیک رو ترک کنی و باعث بحث بین کاربر ها نشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دعوا ندارم باهاشون نظرم رو گفتم ،شاید چون پدر و مادر خودم و همسرم جوونن ذهن من به این سمت رفته ک ...

حرف شما درسته ولی منم اینطور برداشت کردم که با رضایت والدین قرار این ارث زودتر داده بشه و با دادن ارث تو مضیقه قرار نمی‌گیرند.اگه تند نظرمو بیان کردم و باعث دلخوری شد عذر میخوام🌹

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
حرف شما درسته ولی منم اینطور برداشت کردم که با رضایت والدین قرار این ارث زودتر داده بشه و با دادن ار ...

خواهش میکنم ،نه گویا منظور استارتر اینه ک در نهایت ک بعد صد سال هم بشه ارث به ما برسه خونه دار میشیم پس از الان واسه خونه تلاش نکنم ،منم میگم زندگی بالا و پایین داره بهرحال خودشون اگه بتونن تلاش کنن خونه بخرن بهتره ،حالا بعد صد و بیست سال ارث هم بهشون رسید باهاش یه کار دیگه میکنن کی از پول بدش میاد

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

چون میدونم آینده م تامینه 

دیگه یع ذره زندگی و راحت میگرفتم باید یه فرقی باشه بین من و کسی که هیچ پشت وانه ای نداره که بنده خداها تکلیفشون روشنه باید تلاش کنند به سختی یع آلونکی برا خودشون بخرن 

من به جات بودم سعی میکردم پس انداز مالی کنم طلا بخرم هم زینته هم سرمایه

حقوق ما هم مثل شماست فعلا خونه سازمانی میشینیم تا ۱۵ سال دیگه مستاجر نیستیم ولی ارث و میراثی امید ند ...

ما هم شرایطمون مثل شماس

کاش به ماهم خونه سازمانی بدن بتونیم یه حرکتی بزنیم

واقعا با ماهی ده تومن خیلی زندگی سخته

نظامیه شوهرت؟ منم شوهرم نظامیه پدر شوهرم جانبازه میدونم میشه وام و این چیزا گرفت و پولشو جور کرد خی ...

اره افسرنیرو هوائیه قبلا حتما نظامی ها صاحب خونه میشدن ولی الان دیگه نمیشن

ما هم شرایطمون مثل شماس کاش به ماهم خونه سازمانی بدن بتونیم یه حرکتی بزنیم واقعا با ماهی ده تومن خ ...

اره واقعا خونه سازمانی یه نعمته وگرنه بااین حقوق اصلا نمیشه زندگی کرد من بچه ام هم تازه به دنیا اومده ماهی یک ونیم فقط هزینه شیرخشک و پوشکشه غیر دارو و لباس و اینحورچیزا شانس اوردم راهم دوره زیاد مهمون ندارم وگرنه باید یه پولم قرض میکردم