2777
2789
عنوان

خاطره اگاهی از بارداری !

| مشاهده متن کامل بحث + 912072 بازدید | 3568 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه نورا جون برای ماهم دعا کن.ببینم از کجا فهمیدی بارداری؟علائم خاصی داشتی؟ من 4روز دیگه تا پری مونده ولی خیلی شکم درد دارم مثل همیشه همش احساس میکنم پری میخواد بیاد تو اینجوری بود.در ضمن من سه ماهه اقدام کردم
سلام خوشگلا
امیدوارم این ماه محرم و صفر خود خانوم رباب به حق طفل شش ماهه ش علی اصغر حاجت همه منتظرارو بده و مادرشدن رو نصیب همه دوستام کنه
آمیــــــــــــــــن

نا امید نباشین دوستان من این ماه دلم خیلی روشنه
برا منم دعا کنید
فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
اصلن یه دعا میکنم همه بگین آمین

ایشالله این محرم و صفر این تاپیک بترکه از بس توش پر میشه از خاطره بارداری
فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنون بچه ها ولی حالم خیلی بده شدیدا دپرس شدم این دومین سقطه نمیدونم چرا افتاد حالا دکتر کلی ازمایش داده در حال بررسه فعلا ولی زندگیم وارو شده اصلا حوصله هیچیو ندارم دیگههه کلییییییییییییی براش لباس خریده بودم
صدای قلبشو بشنوم)
نیلوفر جان
انشالله خدا بهت صبر بده
انشالله خدا ایمانمون رو زیاد کنه
انشالله خدا یه نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم
خدایا شکرت منم مامان شدم اونم مامان یه دختر زیبا به نام یاسمین زهرا
خوش به حال همه اونایی که خدا دوسشون داره و عاشقشونه و از اون بالا ذوق میکنه که به به چه بنده ای دارم من که ازش بریدم ٥ سال کم نیست برا صدا زدن و جواب نشنیدن از خودش و از اماماش خستم
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
امیدوارم تو این ماه عزیز همه به آرزوهای شیرنشون برسن و لطف و توجه خدا شامل حال همه بشه
آرزو کن گوشهای ” خدا ” پر است از آرزو و دستهایش پر از معجزه شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه ی ” خدا ” باشد . . .
خواهش میکنم نیلو عزیزم
چرا خیلی ها درکت میکنن
یکیش خود من
یه دفعه چهار سال پیش 1 ماه و نیم یه دفعه پارسال و امسال یه ماهه. دکترا میگن به خاطر نقصه رحمم جنین تشکیل شده نشده از بین میره. چه کنم خواهر. مصلحت خداست یا شاید امتحان من
همش از خدا میخوام سربلندم بکنه از این امتحان
گاهی خیلی سخته گاهی خیلی فشار میاد تو خونه گریه میکنم و فریاد میزنم اما سرنوشت من اینه دیگه. دکترم اون بالاییه. انشالله خدا به همه مرحمت کنه
خدایا شکرت منم مامان شدم اونم مامان یه دختر زیبا به نام یاسمین زهرا