2777
2789
وای دقیقا مشابه کیس ماست کار میکنه؟ الان با کی زندگی میکنه؟  ارثی، بر اثر مصرف مواد یا ابتلا ...

دکترا گفتن ارثیه ،من متوجه شدم برادر و خواهرشم حالت مشابه داشتن ولی خب انکار میکنن خانوادش 

مورد من رو گفتن ارثی چون برادرشم بوده و اینو خودش تو بستری بودنش گفته بود وگرنه به من گفتن بخاطر مصرف مواد بوده برادرش،خودشم ماری جوانا مصرف میکرد البته دچار اخلالات بعد از حادثه ی کودکیشم بوده،ودر کل منو گرفته بودن که بشم گوشت قربونی

نه بیکار ،با هیچکس سر سازش نداشت

واقعا با دارو کنترل میشه؟

مثلا وقتی دارو میخوره تا دو روز با خودش حرف نمیزنه باز شب سوم شروع میکنه حرف زدن باید باز دارو بدیم بهش دارو باعث میشه بخوابه اگه دارو نخوره نمیخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلا وقتی دارو میخوره تا دو روز با خودش حرف نمیزنه باز شب سوم شروع میکنه حرف زدن باید باز دارو بدیم ...

چقدر مشابهه

ما اصلا نمیدونیم باهاش چکار کنیم، توی خانواده کسی نبوده، ارثی نیست، نمیدونم چرا اینجوره شده

اینم خانواده ش میخوان مجبورش کنن ازدواج کنه، هر چقدر میگم دختر مردم و حتی خودش گناه داره، گوش نمیدن

تورو قرآن نکنند ،من هرشبم گریست

همسرم به تمام معنا زجر کشید و گریه میکرد که تنهام نزار 

ولی وقتی شب با چاقو میاد بالا سرت که تو ،تو خواب داری بهم خیانت میکنی،وقتی سرکارنمیرفت و منو به باد کتک میگرفت که چرا میخوابی با من بخواب با من بیدارشو،بیرون نرو،حرف نمیزد ،غذا نمیخورد 

منم هرشب دارم میمیرم،کلی حکم جلب و زندان دارم براش که. دلم نمیاد ببرم کلانتری با اینکه زجر کشم کرد و خانوادش پرو پرو نگاه کردند و از ترسشون نمیزارن دادگاهارو بیاد 

من سپردم به خدا و فقط میخوام تموم بشه این کابوس

اینم خانواده ش میخوان مجبورش کنن ازدواج کنه، هر چقدر میگم دختر مردم و حتی خودش گناه داره، گوش نمیدن

این مشکل با دارو خوردن خوب نمیشه فقط یه مقدار کنترل میشه اصلا نباید این جور ادما ازدواج کنن 

چقدر مشابهه ما اصلا نمیدونیم باهاش چکار کنیم، توی خانواده کسی نبوده، ارثی نیست، نمیدونم چرا اینجوره ...

نیازهاشو به موقع برطرف کنین مثل غذا و چایی سعی کنین باهاشون دعوا نکنین وقتی باهاش مهربون باشین قرصاشو راحت تر میخوره 

نیازهاشو به موقع برطرف کنین مثل غذا و چایی سعی کنین باهاشون دعوا نکنین وقتی باهاش مهربون باشین قرصاش ...

مرسی ، متاسفانه رفته یه شهر دیگه بهش که نزدیک بودم راحت با من کنار میومد الان دوره کنترلی بهش ندارم 

واقعا شرایط سختیه. موقع ازدواج شغل داشتن؟ شما دوره نامزدی به رفتارشون شک نکردین؟ 

چرا شک کردم ولی ما نامزد نبودیم عقد بودیم ولی من احمق بخاطر اینکه سنت هارو به اصرار خودش زیر پا گذاشتم میترسیدم عنوان کنم با خانوادم ،و مادرش میگفت بخاطر مصرف ماری جوانا منم احمق به التماس مادرش گفتم ترکش میدم که دادمم با کلی کتک خوردن ولی دیدم خیلی بددتر شد بعد خودش گفت که اینو مصرف میکرده که علائمش رو پنهون کنه،بعدم که فهمیدم اصلا معاف از رزمه با اسلحه ست(سربازی) بخاطر همین بیماری 

حرف زدن راجبش حالمو خیلی بد میکنه 

من چیزایی دیدم و شنیدم که ...

و الان به اصرار مرکز خشونت های خانگی و روانپزشکاش دارم جدا میشم و خانوادش با پررویی تمام پشت پسرشونن هرچند برام مهم نی چون همه میدونن چی بود و چی گذشت 

چرا شک کردم ولی ما نامزد نبودیم عقد بودیم ولی من احمق بخاطر اینکه سنت هارو به اصرار خودش زیر پا گذاش ...

خداروشکر که جدا شدی من که بیست ساله دارم از دست بابام زجر میکشم همین که بچه نداری شانس اوردی

مثلا وقتی دارو میخوره تا دو روز با خودش حرف نمیزنه باز شب سوم شروع میکنه حرف زدن باید باز دارو بدیم ...

دقیقا همسر من وقتی دارو میخورد خوب بود ولی خب نه سرکاری،نه احساسی و هیچی در کل 

تا نمیخورد برمیگشت همه ی علائمش