2777
2789
مرسی از درکتون عزیزم  هرچی که بود این قسمت من بود،برنمیگردم و دنبال کارای جداییمم  ولی ک ...

حق دارین. ولی خدارو شکر که به خیر گذشت. میدونم خیلی جسما و روحا آسیب دیدین ولی منظورم آسیب غیرقابل جبرانه. هنوز سنی ندارین. یه برنامه ریزی مدون برای زندگی آینده میتونه یه تولد دوباره باشه🙂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خداروشکر  ممنونم ،انشالله که این آسیب روحی قابل جبران باشه✨

خانواده ش باید چکار کنن؟ من که مانع ازدواجش شدم، ولی این وسط باقی اعضای خانواده باید چکار کنن، جایی هست از این افراد نگهداری بشه؟

خانواده ش باید چکار کنن؟ من که مانع ازدواجش شدم، ولی این وسط باقی اعضای خانواده باید چکار کنن، جایی ...

خدا خیرتون بده که جلوگیری کردید 

بله خب بستری میکنن ،البته هزینه هاشون متفاوته 

من همسرم رو فقط ۱۲ روز بستری کردن و قول درمان دادن به خانوادش ( از همون اول منو بردن تو اتاق گفتن جداشو درمان نمیشه و بدترم میشه ،هر بار که بیماری برگرده) 

۲۱ تومن تو ی مرکز بستریش کردن که فقط در حد سه ماه جواب داد ،پانسیون هایی هست که نگهداری میکنن از این افراد

گفتن باید همش تحت درمان باشه ولی خب خودش قبول نمیکنه و اینکه خانوادشم با اینکه ازش میترسن ( مادرش و پدرش) قبول نمیکنن،گاهی حق میدم جگر گوششونه ،ولی وقتی یاد اون روزا و زجر الانم میافتم و حمایت خانوادش ازش، میبینم چقدر این خانواده به من ظلم کردن 

خانواده ش باید چکار کنن؟ من که مانع ازدواجش شدم، ولی این وسط باقی اعضای خانواده باید چکار کنن، جایی ...

تا جایی که ممکنه باهاش بحث نکنید ،البته همسر من خودش بحث رو ایجاد میکرد و خب تو خواب و بیداری یهو میزد تو سر و صورتم و بعدش کلی گریه و ببخشید که فکر کردم میخوای بهم خیانت کنی و من دوست دارمو ،داری با افکارت بهم خیانت میکنی،مو تو خونه میدید رو زمین آتیش میزد میگفت ورد و جادو ا،یهو میرفت طبقه پایین خونه مادر و‌پدرش داد وبیداد که شما فلان سال فلان کارو کردید ،مادرشم یواشکی زنگ میزد به من بیا ببرش الان مارو میکشه فقط حرف تورو گوش میده( اصلا من براشون مهم نبودم)

وقتی علائمش شروع شد،معمولا با بیخوابی و کم حرفی( بیشتر با خودشون یا کسی که دیده نمیشه حرف میزنن)  و بی اشتهایی،همش میگن بوهای عجیبی میاد،غذا بو میده، دوره هاش برمیگرده ،حتما قرصاشو بهش بدید ،تو شربت حل کنید ،تو غذا،ی جوری بهش بدید ،من که میترسیدم اینکارارو کنم چون رو غذا و نوشیدنیاس اونقدر حساس بود که ی بوی عجیب یا مزه عجیب حس میکرد زندگی جهنم میشد

اگه ممکنه دیگه پیامامو ریپلای نکنید،خیلی از نظر روحی شرایطم سخته و یاد آوری اون و کارها و رفتاراش و اون روزا برام عذاب آوره 

انشالله براتون معجزه بشه و مریضتون خوب بشه ،ولی تورو به هرکی که می‌پرستید اگه واقعا تشخیص اسکیزوفرنی براش زن نگیرید،البته بعدها ثابت میشه و دادگاه حق طلاق رو میده در صورت اسکیزوفرنی ،ولی در کل خیلی ظلمه به دختر یا پسری که قراره با این افراد زندگی کنه و جوونی و زندگیش بر باد بره

من اگه بگم با تبر اومده بالا سرم باور میکنید؟  با قیچی آشپزخونه ...  گلومو میگرفت خفم کن ...

عزیزم خاهر خوبم پسر منم این بیماری رو داره هرگز به فکر ازدواجش نیستم و درکت میکنم یکی رو که با تمام وجود دوستش داری ولی اون یکهو و بدون علت بهت حمله ور میشه یعنی چی میفهمممم ،،،،

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊
من اگه بگم با تبر اومده بالا سرم باور میکنید؟  با قیچی آشپزخونه ...  گلومو میگرفت خفم کن ...

از این قوی باش و زندگیتو خودت بساز اون کابوس تمام شد حالا خانواده ش هر چقدر میخان پشتی پسرشان رو بگیرن بره با مادرش زندگی کنه همون کارها رو سر مادره میاره ،

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊