2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلااااااا عجله نکن ،از این دوران برای شناخت طرفت استفاده کن ،الان خیلی حساسه هر جور رفتار کنی با خانواده شوهرت تا آخر تو ذهنشون میمونه ، سعی کن تا جایی که ممکنه امکانات و شرایط رو جوری فراهم کنی که شروع قشنگی برا زندگی مشترک داشته باشین بعد عروسی ،برا انتخاب لباس عروس ،میکاپ ، جهیزیه و .... دقت کن ،منظورم ولخرجی نیست ،منظورم اینه که عجله نکن نزار برا هیچ کدوم حسرت تو دلت بمونه ،سیاست همسرداری یاد بگیر اینا خیلی مهم ان 

خوشبخت شی🌹

🍁🥰من دچار تنبلی تخمدانم ،اگر کسی راهکاری داره ،بهم بگه ممنون میشم🥰🍁    یه دوستی دارم که هر وقت عددهای ساعت و دقیقه ست میشه به امام زمان سلام میده😍 : ایده و بهانه‌ی قشنگیه برای سلام دادن به دلگرمی این دنیای یخ و تاریک    🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱

من پارسال مهر عقد کردم توی فروردین امسال عروسی

بین این زمان دائما دو روز یکبار در حال پشیمون شدن بودم و تقریبا وسواس فکردی گرفته بودم و دلیلش سن کم(۱۷ سال)و راضی شدنم توسط خانواده بود 

ولی رو به اوایل اسفند که رفته رفته احساسم به نامزدم بوی عشق گرفت و از اون سردیِ اولیه گرفته شد 

حس کردم زندگی کردن باهاش بهترین حس دنیاس و اینطوری شد که از اسفند تا ۱۲ فروردین به زور دوام اوردم 

برخلاف گذشته هرشبم باهاش بیرون بودم و حس میکردم بازم کمه

پس این حسی که تو داری چیزی جز عشق نیست😍

خوشحال باش

روندی که طی میشه برای عاشق شدن سخته 

اینکه تو از همین اول به دست آوردیش قدرشو بدون 

اگرم مقدور بود خب برین سر خونه زندگیتون 

اینارم گفتم بدونی که دستت به کار نمیره خیلی بهتر از پارسالِ من هستی❤️