2777
2789
همگی زخم خورده ایم انگاری😅💋

اره والا

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همگی زخم خورده ایم انگاری😅💋

من به اجبار 15 سالگی ازدواج سنتی کردم 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
من ۱۷ و اون ۲۷ امروز تو مدرسه امتحانم و خراب کردم و همون باعث شد خودمو بریزم بیرون یه جوری گریه می‌ک ...

منم اینطوری بودم گلی

اشکالی نداره با گذر زمان بهش عادت میکنی و متوجه میشی که‌خانوادت بدتو نخواستن 

من بخاطر همین به خانوادم خیلی بی احترامی کردم و حتی درکمم میکردن دلم نازک شده بود همشم حس میکردم این آدم زندگیِ من نیست 

ولی حالا فهمیدم ❤️

راستی همسرت اخلاقش خوبه؟

الان از زندگیت راضی هستی؟

چاره ای ندارم سعی می کنم راضی باشم 

من پارسال مهر عقد کردم توی فروردین امسال عروسی بین این زمان دائما دو روز یکبار در حال پشیمون شدن بو ...

میگم دانشگاه هم میری؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است
من ۱۷ و اون ۲۷ امروز تو مدرسه امتحانم و خراب کردم و همون باعث شد خودمو بریزم بیرون یه جوری گریه می‌ک ...

خوب چرا به زور شوهرت دادن ؟

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است