2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال مهر عقد کردم توی فروردین امسال عروسی بین این زمان دائما دو روز یکبار در حال پشیمون شدن بو ...

من الان تو شرایط تو هستم سنم کمه و نامزدمو خودم انتخاب نکردم خانواده ام انتخاب کردن همش پشیمون میشم و هیچ حسی بهش ندارم دوس ندارم باهاش برم بیرون یا برم خونشون یا حتی پیام بدم چیکار کنم؟ حسابی افسرده شدم...☹️یه ماهه عقد کردیم 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
من الان تو شرایط تو هستم سنم کمه و نامزدمو خودم انتخاب نکردم خانواده ام انتخاب کردن همش پشیمون میشم ...

ببین موقعی که صبوری و خوبی از شوهرت ببینی‌ رامش میشی

من خیلی باهاش بدرفتاری کردم و حوصلشو نداشتم بهشم گفتما😐😅دوس داشتم خودکشی کنم 

دو سه روز یبار درگیری بود با خانواده که شما اینکارو کردین ولی بعدش که باهاش وارد یه خونه شدم جونمم براش میدم 

اصلا استرس نداشته باش من وزنم افت کرد معدم داغون شد زندگیم بهم ریخت تازه عاشق یکی دیگم بودم که شرایطش جور نشد بهش برسم🙆‍♀️

چند سالته و شوهرت چندسالشه؟

ببین موقعی که صبوری و خوبی از شوهرت ببینی‌ رامش میشی من خیلی باهاش بدرفتاری کردم و حوصلشو نداشتم به ...

تو منی؟ 

🐞🦋خبرنگاري نزد يك پيرمرد 100 ساله رفت تا راز سلامتي و موفقيتش را بپرسد. از پيرمرد پرسيد: چطور تا اين سن، خوب مونديد؟ پيرمرد: من تا حالا با كسي بحث نكردم. خبرنگار: مگه ميشه؟ پيرمرد گفت: حق با شماست نميشه🦋🐞
من دقیقا تو همین حالتم. ۱۰ ماهه عقد کردیم، هنوز فک کنم یه ۱۰ ماه دیگم باید این شرایطو تحمل کنم، چار ...

اگر هفته‌ای ۳ویا۴بار همدیگر را ببینیم فکر کنم کمی درست بشه برای من همش دلتنگی و دوری 

من الان تو شرایط تو هستم سنم کمه و نامزدمو خودم انتخاب نکردم خانواده ام انتخاب کردن همش پشیمون میشم ...

تازه هر موقعم میگفت بیا بریم بیرون دس به سرش میکردم یا میگفت میام خونتون میگفتم خونه نیستیم🤣

خونشونم نمیرفتم

ببین موقعی که صبوری و خوبی از شوهرت ببینی‌ رامش میشی من خیلی باهاش بدرفتاری کردم و حوصلشو نداشتم به ...

من ۱۷ و اون ۲۷ امروز تو مدرسه امتحانم و خراب کردم و همون باعث شد خودمو بریزم بیرون یه جوری گریه می‌کردم چشمام شده بود کاسه خون شوهرم میگه چرا یه جوری با من رفتار میکنی انگار که زوری عقد کردیم هی میگه بیا بریم بیرون میپیچونمش خیلی ناراحتم دلم برای زندگی قبلم تنگ شده هیچ مشکلی نداشتم داشتم در کمال آرامش زندگی می‌کردم ولی الان همه چی بهم ریخته تمرکز ندارم اصلا 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋