2777
2789
عنوان

شوهرم ديشب ابرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 47 پست

شوهر منم خیلی حرررررف برا گفتن داره

ینی کافی یه یه چیز کوچک بگی انقد راجبش می حرفه

و کلا چه فامیلای خودش

چه فامیلای ما  بیشترین سخنگو شوهر منه

من بدم نمیاد ولی احساس میکنم ولووم صداش خیلی بالاس کلا تن صداش بالاس مثلا با تلفن حرف زدنی ادم میگ داره داد میزنه

خیلی بهش گفتم تو جمع و اینا سعی کن آروم حرف بزنی 

رو اینش حساس ترم تا اینکه با مقدار حرف زدنش

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

شوهردخترخاله منم همینطوریه، انقدرررر حرف میزنه همه بدشون میاد میگن مخ خور اومد و دوست ندارن کنار دستش بشینن🤐 اصلا مجال صحبت به بقیه نمیده، خیلی بده این رفتار🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا نمیدونم من که اینقد شوهرم اطلاعاتش بالا هست وفن بیانش فوقالعاده اس کلا برام عادی شده کل مجلس رو دست گرفته باشه همه هم شیفته خودش وصحبتاش میکنه😂😂😂منم خیلی سخت نمیگیرم تواین موردا فقط از اینکه مسائل زندگیمون رو باز گو کنه بدم میومد ک خداروشکر این مشکلش هم حل شد😅

منم پریشب برا اولین بار خونه داییم مهمون بودم شوهرم خییییلی کم حرف میز شوهر خواهرمم همینطوره کلا کم حرفن...  بنظرم ن باید تودار باشی و ن زیادی پرحرف ک بقیه رو کلافه کنی.. حرف بی ربطم نزنی.. حرفی یا مبحثی اگر مفید باشه مشکلی نیست ک زیادم صحبت کرد راجبش چون لذتبخشه.  شمام سخت نگیر 

چرا گفتی استرس داشته؟ منم فکر میکنم شوهرم از استرس انقدر پرحرف میشه

چون تاثیر داره یا ادم خیلی ساکت میشه یا خیلی پر حرف 

شوهر من کلا زیاد حرف میزنه 😂😂

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

وای چیکار داری آخه بنده خدارو چقدر کنترلگری آخه 

فرق نداره چه زن چه مرد کنترلگر رو اعصابه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

شوهر دختر عمه مادرم همینطوره از یه شهر دیگس خیلی اجتماعیه وقتی میاد خونه همه اقوام می‌ره ولی دیگه مثلا حرفی که خونه مادربزرگم گفته باشرو خونه ماهم تکرار می‌کنه و همه خبر داریم چی میخواد بگه همینطوررررر ور ور حرف میزنه

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...

خب خوبه دیگه شوهر من خیییلی کم حرفه چندین بار بخاطر کم حرف بودنش بحثمون شده 

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

فک کن برعکس باشه واین اتفاق واسه تو میفتاد حالا از روی استرس یا خودی نشون دادن زیاد حرف میزدی اون موقع میومدی خونه وشوهرت خردت میکرد چه حالی میشدی؟؟؟؟ کار تو خیلی زشتتر بوده

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

دفعه  ی بعد  رفتنی  دهنشو چسب بزن  ببر

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم