2777
2789
عنوان

شوهرم ديشب ابرومو برد

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 47 پست

هیچی کاری نکن 

حالا میومد صم بک مینشست یه گوشه خوب بود؟

مردا اینطور مواقع اصلا نباید بهشون امر و نهی کرد اصلا نباید بهش تشر میزدی

بعد یه مدت که گذشت باید میگفتی چی شده بود اون شب انقدر خوش صحبت شده بودی 

من حس میکنم آدم به اندازه صحبت کنه بیشتر به صحبتاش توجه میشه ارزش حرفاشم بالاتر میره

گاهی آدما از استرس یا تغییر شرایط شروع به حرف زدن میکنن...جای اینکه اینهمه عصبانی شی ازش راجع به دلیلش سوال بپرس...حالا در کل حرف زدن باعث آبروریزی نمیشه بهتره بیشتر از این کنار همسرت باشی و یاد بگیری تو و اون یه خانواده اید نه پدر مادر هم برای ارشاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا حد وسط ندارن یا جو میگیره یکسره حررررف میزنن 

یا میرن تو قیافه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

حالا شوهر من از اول تا اخر کله بی صاحابش تو گوشیشه هی بقیه باهاش حرف میزنن این سرش تو گوشیه داره بازی میکنه بارها ی حرفیو چندبار بهش گفتن تا متوجه شه ،من ازین عادت مزخرفش متنفرم و بارهااااااا سراین موضوع باهاش دعوا کردم ولی ادم نمیشه

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

واااااااااای شوهر گن اصلا تو خونه ی خودمون زیاد حرف نمیزنه همین که یکی بیاد شروع میکنه به حرف زدنیه لحظه ساکت نمیشه جایی هم میریم غقط حرف میزنه براشون بابام بیچاره کم حرفه مجبوره همش به حرفای بی سرو ته این گوش کنه و کله تکون بده😂

دوباره همین که میشینه تو ماشین بیاییم خونه ساکت میشه

به یه بهونه میکشوندی بیرون بهش میگفتی ساکت باشه زشته ، اگه شوهر منو ببینی چی میگی واقعا میرم خونه پدرم حتما یه سکته ناقص از دستش میزنم یه آدم دیگه میشه مسخره ،پررو ،بی ادب، پرتوقع مادرم ۷۰ سالشه شوهرم توجمع پاشو میزاره روپاش میگه خاله یکم آب بیار بعد میره میگرده توخونه اصلا افتضاح هرچی بهش میگم نیاخونمون گوش نمیده بخدا خونه پدرش آبم بهش نمیدن میاد خونه ما فقط آبروریزی میکنه هرچی بهش میگم کر میشه