2777
2789
عنوان

مادرم بیماری قلبی داره نگرانم

1498 بازدید | 28 پست

سلام دوستان مادرم یک سال پیش حمله قلبی داشته آنژیوگرافی شده .دو شب پیش کار سنگین انجام داده بود دچار درد قلب و حالت تهوع شد بردیم بیمارستان خصوصی نوار قلب گرفتند دکترش گفت برای آزمایشات بیشتر به بیمارستان دیگه ببرین نوار قلبش رو هم داد که تو اون بیمارستان نشون بدیم منم یادم رفت تو اون یکی بیمارستان نوار قلب رو نشون بدم اونجا نوار قلب و آزمایش گرفتن گفتن سالمه مرخص شد الان نگرانم نکنه تو اون نوار قلبی مشکل داشت و من نشون ندادم و حمله قلبی داشته..الان خیلی نگرانم استرس دارم به نظرتون دکتر ببرمش؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره درست میگین  من خیلی آدم مظطربیم سر یه چیز کوچک فکرهای بد میکنم و نمیتونم بخوابم

منم مثل شما هستم

همش نگرانم

تهران رفتيد بيمارستان؟ كدوم بيمارستان؟

خصوصا اگه بيمارستان خوبيه كه اصلا نگران نباش

سلام مادر منم دوبار تاحالا عمل قلب باز انجام داده عمر دست خداست .مادر زن عموم عمل انجام داد خوب شد موقع تلخیص ازبیمارستان توراه خونه تصادف میکنن وبیچاره میمیره .عمر فقط دست خداست نگران نباش 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
منم مثل شما هستم همش نگرانم تهران رفتيد بيمارستان؟ كدوم بيمارستان؟ خصوصا اگه بيمارستان خوبيه كه ا ...

نه تبریز هستیم 

رفتیم بیمارستان خصوصی شمس گفتن ببر عالی نسب بردم اونجا

الان من خونه خودمم طبقه بالا مامانم هستم  یک ساعت دیگه میزارم چون الان برم پایین مامانم میفهمه ...

مطمئنم چیزی نیست بی خود نگرانی 

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه باحوصله هر وقت جور شد بزار بهت بگم

سلام مادر منم دوبار تاحالا عمل قلب باز انجام داده عمر دست خداست .مادر زن عموم عمل انجام داد خوب شد م ...

درسته عمر دست خداست از صبح ساعت 5 بیدارم همش دارم با خدا راز و نیاز میکنم 

تک فرزندم درسته ازدواج کردم و یه پسر 9 ماهه دارم ولی خیلی خیلی به مادرم وابستم 

ببرش متخصص قلب

همسرم منم چند روزی کمی تنگی نفس داشت نوار قلب گرفتیم گفتن مشکلی نیست و بره دکتر قلب اونجا هم فقط تست ورزشش کمی بد شد ک نوبت انژیو دادن

ولی عصرش همسرم سکته کرد  و دقیقا میگفت انگار قلبم لای منگنه گذاشتن بمیرم براش😪

الان خداروشکر عمل شد و بقول دکتر خیلی خیر گذشت براتون و مرگ رو دیدیم.....

ولی حالا هم از غصه این شرایط ک رو تخته و اوضاع مالیمون بشدت تو فکر هست و فشارش همش میره بالا😔

و منی ک پر از دلهره و نگرانی همسرو بچه هام این مدت نابود شدم و کسی نفهمید....

ادویه ی جنوبی و خرما با تضمین عطر و طعم دارم     کاربری من   adviye_hanaii@      کانال ایتا      https://eitaa.com/adviye_hanaii91

درسته عمر دست خداست از صبح ساعت 5 بیدارم همش دارم با خدا راز و نیاز میکنم  تک فرزندم درسته ازد ...

انشاالله بزودی سلامتیشو به دست بیاره 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
ببرش متخصص قلب همسرم منم چند روزی کمی تنگی نفس داشت نوار قلب گرفتیم گفتن مشکلی نیست و بره دکتر قلب ...

درکت میکنم عزیزم چون دقیقا پارسال موقعی که مامانم سکته قلبی کرد دکترها گفتن فقط خدا رحم کرده بهنوز

پارسال 7 ماهه باردار بودم که مامانم سکته قلبی کرد فقط خدا میدونه با اون حالم چی کشیدم 

الان همه نگرانی هاتو درک میکنم