2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل کسی که با قرآن کار میکنه باز بهتره اونم نمیشه صد در صد گفت

این کلا بدون واسطه فا..ل نمیگیره یعنی الان شما بهش بگی باید یه نفر که خودش پیشش گرفته و بهش معرفی کنی من یه بار ازش پرسیدم گفت بدون واسطه نمیشه.

حداقل کسی که با قرآن کار میکنه باز بهتره اونم نمیشه صد در صد گفت

برای من یه نمونه از فا..ل  تا..رو..ت کلی که گرفت دقیق دقیق اتفاق افتاد اسفند 1400گرفت همین چند وقت پیش اتفاق افتاد جوری که برای مامانم ویس و گذاشتم از تعجب دهنش باز موند

انرژی های منفی ای که بخاطر فا.  ل گرفتن روت میفته رو باید پاکسازی کنی فقط این نیست کلا حس ششم ...

این روزا پرازززز حس منفی ام خابامم ک چن شبه خاب جن میبینم یا درموردشه باورکن بیدارمیشم از ترس قلبم تندتند میزنه

برای من یه نمونه از فا..ل  تا..رو..ت کلی که گرفت دقیق دقیق اتفاق افتاد اسفند 1400گرفت همین چند ...

نه از نظر موکل میگم

چون قرآن انرژی پاکش بالاست کسایی که موکل شر دارن احتمال میدم سمت قرآن نرن اصلا

این روزا پرازززز حس منفی ام خابامم ک چن شبه خاب جن میبینم یا درموردشه باورکن بیدارمیشم از ترس قلبم ت ...

فکر کنم سوره جن و بخونید برای رفع دعا و سحر و جادو همین فا..ل گرفتن و اینا خوبه

نه از نظر موکل میگم چون قرآن انرژی پاکش بالاست کسایی که موکل شر دارم احتمال میدم سمت قرآن نرن اصلا

نمی‌دونم نمیتونم قضاوتش کنم چون یه بار  ازش پرسیدیم گفت اگه در مورد موکل و اینا بپرسید بلاک میکنم

نمی‌دونم نمیتونم قضاوتش کنم چون یه بار  ازش پرسیدیم گفت اگه در مورد موکل و اینا بپرسید بلاک میک ...

موکل شر داره پس

کسانی که موکل های مثبت دارن اصلا اینطوری با کسی صحبت نمیکنند

موکل شر داره پس کسانی که موکل های مثبت دارن اصلا اینطوری با کسی صحبت نمیکنند

در مورد دعا نویسی و اینا هم ازش پرسیدیم گفت بلاک میکنم البته با یه شماره دیگه اون طرف خواسته بود امتحانش کنه بعدش به من گفت فلانی واقعا نه موکل داره نه تو کار دعاست چون من با شماره فیک هم ازش پرسیدم گفت من اصلا از اینکار ها نمیکنم

در مورد دعا نویسی و اینا هم ازش پرسیدیم گفت بلاک میکنم البته با یه شماره دیگه اون طرف خواسته بود امت ...

عزیزم لطفا لطفا میشه شمارشو ب من بدین 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی