2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

فک کنم ممنوعه 

قفل کن

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

باسلام . موکل وجود خارجی ندارد.

با تشکر

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

موکل کمک هاش درسته ولی بازم بستگی به شخص داره که متوجه کل ماجرا و منظور بشه یا نه

و بعد اینکه آینده قابل تغییره همیشه تغییرات رو در نظر داشته باشید چون طالع تغییر میکنه

و اینکه به شدت مواظب باشید به چه کسی مراجعه میکنید.. ما موکل خوب داریم موکل بد هم داریم

لطفا اینقد زود کزارش بنده خدا رو ندید. ظرفیت داشته باشید‌. چرا اینطورید اخه؟

چرا اینقدر زود قضاوت میکنید

من فقط به خاطر صلاح اسی گفتم گزارشم نزدم

شما ظرفیتت ماشالله بالاعه

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

موکل کمک هاش درسته ولی بازم بستگی به شخص داره که متوجه کل ماجرا و منظور بشه یا نه و بعد اینکه آی ...

من رفتم پیش یه دعا نویسی گفت من مدیومم برم تو کلاساش میتونم موکل داشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز