2777
2789
اره وجود داره شک نکن

والا چند وقت پیش من از یه نفر گرفتم البته اون موکل نداشت ازش پرسیدم گفت موکل ندارم چند تا چیزی که بهم گفت دقیق اتفاق افتاد برای خواهرمم گرفته بود اتفاق افتاد عجیب بود من چند بار هم ازش پرسیدم قسم خورد گفت ندارم

من رفتم پیش یه دعا نویسی گفت من مدیومم برم تو کلاساش میتونم موکل داشته باشم

عزیزم موکل چیزی نیست که به زور و به راحتی بشه داشتش

موکل های غیررحمانی زود جذب میشن

اما موکل های رحمانی بخاطر وجود پاک خودت، خودشون بهت جذب میشن اگر انسان پاک و با انرژی بالایی باشی! به هیچ وجه سمت آدمی که این چیزارو میگه اما مطمئن نیستی خودش انسان خوبیه یا نه یا سمت کارهای خیر هست یا نه نرو

زندگیت و همه چیزت بهم میریزه زندگی بقیرو هم بهم میریزی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا اینقدر زود قضاوت میکنید من فقط به خاطر صلاح اسی گفتم گزارشم نزدم شما ظرفیتت ماشالله بالاعه

عزیزم من از سر کنجکاوی پرسیدم تجربه دیگران و بدونم لطفا دعوا نکنید بیاید با هم دوست باشیم🥰

چجوری عزیز من بعضی خابام تعبیر میشه یا حس شیشمم بیشتراوقات درسته بنظرت میشعء

بهت توصیه میکنم نری سمت این چیزا

اینا احتیاج به استاد راهنما داره

بعد حس ششم داشتن کلا راحت نیست باید جنبه حس کردن و دیدن یه سری چیزها و اتفاق ها و غیره رو داشته باشی

سنگینی بقیه هم میفته روت باید پاکسازی کنی

موکل کمک هاش درسته ولی بازم بستگی به شخص داره که متوجه کل ماجرا و منظور بشه یا نه و بعد اینکه آی ...

حالا چند وقت پیش یه نفر یه بنده خدایی و معرفی کرد گفت این کار و انجام میده و موکل داره گفتم میترسم برام مشکلی پیش بیاد گفت نه اون موکل داره به تو ربطی ندارند که بخواد مشکل ساز بشه اما گفت هرچی که گفته شده مثلا بهش گفته بود یه نفر فوت می‌کنه اما تو مراسم ختمش نمیری بعد خودش گفت خالم بود بعدش بهش گفته بود جدایی افتاده خودش می‌گفت من از شوهر تعهد گرفته بودم داشتم زندگیمو میکردم که واقعا بعد یه مدتی شوهرم خیلی اذیتم کرد طلاق گرفتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز