2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

110 بازدید | 17 پست

من تیزهوشان درس خوندم ۶ سال انواع و اقسام فشار ها رو تحمل کردم برای اینکه یه کسی بشم ولی خب نشد پشت کنکورم موندم باز میدونم نمیشه تک فرزندم ولی پدر پولداری ندارم که بتونه ایندمو تامین کنه و ادم کمالگراییم نمیتونم اصلا اینجوری زندگی کنم خانواده خوبی ندارم حمایتم نمیکنن

چند سال پیش تو شهرمون تیزهوشان پسرانه یه نفر خودشو دار زد بعدش دوسال پیش یکی خودشو از ساختمون پرت کرد همین امسالم مجدد یکی که تک فرزند بود خودشو دار زد

امروز به ناامید ترین ورژن خودم رسیدم جوری که رفتم دار زدنو امتحان کردم شاید بگید کم عقلی ولی تو زندگی من نبودید کاکشی منم یتونم مثل اونا تمومش کنم از رفتن من کسی چیزیش نمیشه بابام یکم افسرده میشه مامانم یکم غذاب وجدان میگیره به خاطر کارایی که باهام کرد و در نهایت همه به زندگیشون ادامه میدن

میخوام بعد کنکور تمومش کنم ۲۰ سال رویا بافتم تو اون رویا زندگی کردم نمیتونم ببینم نشد

دعا کنید برام قبل اینکه کاری کنم خودم بمیرم کلی ارزو داشتم کلی برنامه واسه زندگیم داشتم همش رفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حست طبیعیه. فقط ده بیست درصد سمپادیا از رشته و انتخابشون راضی ن اونم افرادی ک مرفه تر و سرشناسترن

بچه های قشر متوسط آخرش سرخورده خارج میشن. نمونه ش دوست خودم سه بار پشت موند تا ی مهندسی ساده آورد پس فقط تو نیستی ک شکستو چشیدی

دوما مدارس سمپاد شبیه ی گلخونه های ایزوله ای عمل می کنن ک فقط باعث میشن اطرافیان و خود بچه ها توقع کاذب از خودشون داشته باشن . درک کن فشار روانی زیادی روی شماهاس . ذهن خسته شده و به سرابی ک مدارس نشون می دادن نرسیده. کمک کن ب خودت تا ازین فشار خلاص بشی. قطعا راهی ک اشاره کردی فقط تباهی ابدیه که با ذهن کمالگرای تو جور در نمیاد. از یه مشاور دلسوز و با تجربه کمک بگیر

آرامش و نور نصیب قلبت💕

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

نمیزارن میگن بعدش کار نداره دانگاه ازادن شهریه اش زیاده پولشو هم نداریم

پیام نور هزینش کمتره. اونو برو . مام پولدار نیستیم ازاد میریم . بازنشسته اس بابام هر چهار ماه میشه هشت تومن . جور میشه نگران نباش فقط ثبت نام کن . پشت کنکور نمون

بنظرم به خانواده فشار بیار بزارن بری پیام نور یا ازاد

حست طبیعیه. فقط ده بیست درصد سمپادیا از رشته و انتخابشون راضی ن اونم افرادی ک مرفه تر و سرشناسترنبچه ...

خانواده ام هر کتابی خواستم واسم گرفتن تا حدودی هزینه کردم البته که قد همکلاسیام خرج نکردم ولی خب ادمایی که از من سطح پایین تری داشتن الان دانشگاهن نمیدونم من چم شده رتبه اول کلاس بودم انجوری شدم هیچی یاد نمیگیرم تمرکزم صفره اعتماد به نفسم داغونه

پیام نور هزینش کمتره. اونو برو . مام پولدار نیستیم ازاد میریم . بازنشسته اس بابام هر چهار ماه میشه ه ...

خودمم دلم رضا نمیده بفد این همه زحمت این همه شب بیداری این همه بیرون نرفتن برم ازاد ازاد تو شهر ما خیلی بیشتره مثلا رشته اموزش ابتدایی دختر خالم میشه ۲۵ تومن ترمی

خانواده ام هر کتابی خواستم واسم گرفتن تا حدودی هزینه کردم البته که قد همکلاسیام خرج نکردم ولی خب ادم ...

اون ده بیست درصد ک من میگم میلیونی هزینه کردن برا معلم سرخونه و کلاس خصوصی و فلان پس خودتو باهاشون مقایسه نکن

این همه درس خوندی جا نزن حیفه حالا یکی دو سال دیرتر ولی برو یه رشته خوب ارزششو داره

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

سلام خوبین ، من تازه اومدم نینی سایت یعنی همین امروز اومدم ، بعد چند روز میتونم تاپیک بزارم ؟ ، و چرا که فقط کسانی که بالای اسمشون زده استاتر و مدیر میتونن تاپیک بزارن ؟ ، ببخشید پرسیدم چون من سوال دارم ولی نمیتونم تاپیک بزارم

اون ده بیست درصد ک من میگم میلیونی هزینه کردن برا معلم سرخونه و کلاس خصوصی و فلان پس خودتو باهاشون م ...

یه سال پشت کنکور موندم مرده و زندمو اوردن جلو چشام نمیتونم دیگه بمونم

سلام خوبین ، من تازه اومدم نینی سایت یعنی همین امروز اومدم ، بعد چند روز میتونم تاپیک بزارم ؟ ، و چر ...

سلام عزیزم

فک کنم بعد چند روز بتونی بزاری من واقعیت زیاد اطلاعی ندارم از کس دیگه هم بپرس

خودمم دلم رضا نمیده بفد این همه زحمت این همه شب بیداری این همه بیرون نرفتن برم ازاد ازاد تو شهر ما خ ...

کامپیوتر ور داررر. برو پیام نور بپرس در حد ده تومن اینا بود درجا برو.

حالا تلاشتو بکن اگه نشد دنیا به نرسیده عذاب وجدان به خودت نده.راه دیگری امتحان کن