2777
2789
عنوان

💩شدگان-قسمت۱۰

| مشاهده متن کامل بحث + 3001 بازدید | 130 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارش شده بود پیامای بیخود دادن.منم دیگه اصلا بهش فکر نمیکردم چون بعد از اون توی رابطه دیگه رفته بودم ...

میشه پیجتو بدی

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

عکس میدی

کنجکاو شدم ببینمت

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

چندبار بهم زنگ زدن و من نتونستم برم.بار اول کرونا گرفتم..بار دوم واکسن زده بودم.. دو ماه تاخیر افتاد تااینکه یکروز قرار شد برم.عصر رفتم خیابون فرشته و دوتا عکسای با دوربینای حرفه ای اومدن جلو و باهام دست دادن و جلوی کافه مشغول عکاسی شدیم.تقریبا خیابون بسته شده بود و ماشینا همه ایستاده بودن ببینن چه خبره.خیلی هیجان داشتم و سعی میکردم خودم رو طبیعی جلوه بدم.یکی از عکاس ها هم بهم داشت اموزش ژست میداد چون من اصلا تجربه نداشتم.

تااینکه یه ماشین دویست و شش اومد رو به روی کافه نگه داشت و من اصلا متوجهش نشدم.

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

داشتم ژست میگرفتم که یکدفعه یکی با صدای مردونه فامیلیم رو صدام زد.من و عکاسا همه سرمون رو برگردوندیم و یکدفعه دیدم بعلهه..امینه.. بعد از این همه سال حالا درست تو این ساعت تو همین خیابون.اولش نشناختم و بعد با تعجب گفتم:اعع سلام.

بعد اونکه تا کمر از پنجره ماشین اومده بود بیرون شروع به دست تکون دادن کرد.دستش رو گذاشت روی سینش به حالت تعظیم خندید و گفت:خیلی مخلصیم. من فقط گفتم مرسی. و بعد چون عکاسا صدام زدن دوباره ژست گرفتم..

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

بعد ازینکه عکاسی تموم شد،خالم که باهامم اومده بود گفت:این همون امین بود که با ماشین رسوندیمش؟

با خنده گفتم اررره خودش بود😁

خالممم زد زیر خنده گفت:بنده خدا چه 💩 شد.یجور صدات میکرد و دوق داشت انگار به خر تیتاپ دادن🤣

شب دیدم بهم پیام داده و گفت خیلی خوشحال شدم دیدمت یروز قرار بزاریم حتما.راستی ببخشید به فامیلی صدات کردم.

منم در جوابش گفتم:خواهش میکنم.منم همینطور..

شب رفتم توی حیاط و به این فکر میکردم ادمی که اون سالها تو عالم بچگی من اولین عشق من بود و دلم انقدر بد شکست،

خدا گذاشت کذاشت تا اونروز دقیقا روزی که اون میخواست بیاد تو اون خیابون منو برد برای اولین تجربه زندگیم تا منو ببینع.ببینه که رفتنش من رو بلند کرد،زمینم نزد… 

بچه وا قعا چوب خداصدا نداره بچه من دختر بود و برادرشوهرم بهم گفت اگر بچه ات دختر بود اصلا نیارش و بزارش تو بیمارستان بمونه بعد خدا به خودش دوتا دختر پشت سرهم داد خیلی سختش بود اولش ولی حالا دختراش براش شدن نور امید