2777
2789
عنوان

۱۳صفررر کسی نتیجه داشتههههه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 49 پست
من با خواهرم رفتیم خرید دو تا جا سوئیچی گرفتیم به نیت ماشین خواهرم خداروشکر ماشین خریدن ولی ما نه هن ...

اینکه خواهرتون ماشین خرید حتما مقدار. بیشتر پولش آماده بود یا یه وام اوکی شد غیر ازاین ازاسمون که یهو پول ماشین نمیاد ....منم آنقدر که اون زمان هی گفتن ..‌‌‌‌‌‌‌رفتم به نیت خونه دارشدنم جاکلیدی خریدم ....بعد باخودم گفتم چه کاراحمقانه کردم ...ما کلا 200میلیون پول پیش داریم هیچی هیچی نزاریم روش باید به میلیارد دیگه جور کنیم از آسمون که نمیاد ..

اینکه خواهرتون ماشین خرید حتما مقدار. بیشتر پولش آماده بود یا یه وام اوکی شد غیر ازاین ازاسمون که یه ...

عزیزم کاملا حرفتون منطقیه ، این خودش یه نوع قانون جذبه و ما هم به حساب همین رفتیم خرید ، باید خودتم یه تلاشی بکنی وگرنه به قول شما ماشین از آسمون نمیفته برات نباید بشینی ت  خونت لنگاتو رو هم بندازی بگی خدا میرسونه نه خیر خودتم باید تلاش کنی 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاملا حرفتون منطقیه ، این خودش یه نوع قانون جذبه و ما هم به حساب همین رفتیم خرید ، باید خودتم ...

صد درصد به تلاش خودادم هست ...اما شما بکو من با اینکه حقوق همسرم زیر 15تومن نیس ....اما با دوتا بچه گرونی اقتصاد خراب ...اجاره سنگین که ماهی 5تومنه هرچی قانون جذب تلاشم بکنی یه سال یه میلیارد دستتو نمیگیره ...مگراز همون آسمون بیفته خخخخخخخخ

ریشه تمام‌خرافات مدرن و‌غیر مدرن تو‌ایران جدیدا متوجه شدم از همین نی نی سایتا.بدون شوخی

بلخره این سایتم مشته نمونه خروار از جامعه ایرانی.

ولی خوب من یه مدته دارم درباره جذب و انرژی و این چیز میزا میخونم اینور اوونر. باحاله، ادم رو اروم می کنه. البته واسه ثابت کردنش خودمو نمی کشم   

باز گوش کردن به یه موسیقی و اروم شدن بهتر از اینه که بشینی ناله کنی و گریه و زاری تا به ارزوت برسی.

بلخره این سایتم مشته نمونه خروار از جامعه ایرانی. ولی خوب من یه مدته دارم درباره جذب و انرژی و این ...

جذب و انرژی فرق داره با خرافات.جذب هم یه جور دعا کردنه.اینکه طرف نشیته میگه بگو من کی حامله میشم احساس ر ز ص ض چیه.یا چیزای عجیب غریب دیگه.نمیدونن اونی که اون پشت نشسته یدونه از همین بچه های شونزده هفده ساله هستن که دنبال یه منبع درامدن از جهل بقیه سوراخ دعا رو پیدا کردن باز صد رحمت به اونا که میرن‌حضوری طرفو‌میبینن.اینجاخیلی دیگه خنده داره

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟