2777
2789
عنوان

۱۳صفررر کسی نتیجه داشتههههه بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 49 پست

من ی جوراب مردونه

ی جوراب نی نی

ی سر کلیدی منزل

ی خودکار واسه ازمون و کار خوب

هیچ کدوم حاصل نشد😔جوراب نی نی هم ریز ریز کردم ریختم بیرون

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

یکی برای بارداری بخواد میتونه بی بی چک بخره؟ یا باید پستونک یا جوراب بچه گونه باشه.. مثلا هم بچه بخواد هم جنسیت خاصی میتونه جوراب صورتی یا ابی بخره و نیت کنه ؟ 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا منو بکشه اگه یه بار دیگ قاطی این جور خرافات بشم نیتی که براش خرید کرده بودم عملی نشد هیچ کلا به خاک سیاه نشستم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
من و خواهرم و دختر داییم و همسرم رفتیم خرید،یکی از خواسته های من و دختر داییم به اینستا وابسته بود ک ...

نه🫤

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

ریشه تمام‌خرافات مدرن و‌غیر مدرن تو‌ایران جدیدا متوجه شدم از همین نی نی سایتا.بدون شوخی

اره به خدا من اصلا نشنیده بودم این و تو نی نی سایت از بس حرفش زدن جوگیر شدم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
اره به خدا من اصلا نشنیده بودم این و تو نی نی سایت از بس حرفش زدن جوگیر شدم

این که خوبش بود.بیا ببین من چیزایی اینجا شنیدم خود شیطان پرستا و فراماسونا باید بیان اینجا لنگ‌بندازن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

تو و عشقت  اسم مامان باباشو یا تورو از کحا اوردن😐

نمیدونم

اما میدونم برای خوده من گرفتن دعا

رو اونم اثر کرده

لقمه‌ات مردار آمد شاهدت هم مرده‌ایدر میان این دو مرده چون نمی‌باشی نَفور ؟ مولانا..... https://t.me/papersilk_vibe

به نیت حاجت روایی تون صلوات فرستادم💖

مرسی فداتشم ان شاالله هرچی ازخدا میخوای بهت بده❤️🙏

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...