2777
2789
عنوان

کیا افسردگی زایمان داشتن وخوب شدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 100 پست
من همش سردیجات خوردم بخاطر زردیش یکسر هندونه و کاسنی و ...

ببین گلم منم حالم همین بود من ماه دوم شدید شد و تاجاییکه کارم به خودکشی هم رسید.سریع برو زیر نظر دکتر و دارو مصرف کن.درضمن گرمیجات زیاد استفاده کن.هرروز شربت زعفرون بخور و فسنجون.ویتامین دی۳ هفته ای یه ۵۰۰۰۰بخور.روغن زرد یا زیتون فقط استفاده کن.مثلا سالاد میخوری حتما روش روغن زیتون و پراز نعناع و فلفل بخور.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درست میشم یعنی طفلک انقدر نازه ولی دوستش ندارم هی دوست دارم یکی بیاد ببره بزرگش کنه

افسردگی بعد از زایمانه

حتما کمک بگیر از کسی تا زودتر درمان بشی

گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؛ جان من ذاتیست بعضی ویژگی 
درست میشم یعنی طفلک انقدر نازه ولی دوستش ندارم هی دوست دارم یکی بیاد ببره بزرگش کنه

داروهای زیادی نداره نهایت یه سرترالین بهت میده ولی اصلا سرخود قطع نکن و تاهروقت دکترت گفت مصرف کن من به دلایلی یهو قطع کردم وضعیتم بدترشدو مجدد رفتم دکتر و این باعث شد تا دوسالگی دخترم دارو بخورم و بعد دیگه دکتر حذفش کرد

خب بدش من بخدا مردم در حسرت پسر سه تا دختر دارم و هر سه تاشون تاج سر منو باباشون هستن ولی پسر هم میخواستم ولی دیگه میترسم باردارشم😞

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
هفت سالشه کلاس اول از اولم هی میگفتم این بدنیا بیاد دریای اولی چی میشه فکرو خیال دیونم کرد

یمدت از مسئولیتا خودت و سبک‌کن 

کمک بگیر به موارد جزئی اهمیت نده 

شاید کمالگرا هستی و همه چیو در بهترین حالتش میخوای و وقتی نمیشه حالت بد میشه 

مثلا خونه ی مرتب نمرات بالای  بچه ی بزرگت ،لباسای تمیزشون 

من خودم خیلی وقتا اینجور میشم

ببین گلم منم حالم همین بود من ماه دوم شدید شد و تاجاییکه کارم به خودکشی هم رسید.سریع برو زیر نظر دکت ...

داروچی مصرف کردی عزیزم ؟تو شیردهی عوارض نداشتن برای بچه ت ؟من میترسم اثربد بزاره روش

از بهم ریختن هورمونا این اتفاق میفته؟!

باه متاسفانه و من خودم بسیار مشکل هورمونی دارم و مدام بایه دردسر روبه رو میشم

داروهای زیادی نداره نهایت یه سرترالین بهت میده ولی اصلا سرخود قطع نکن و تاهروقت دکترت گفت مصرف کن من ...

من یه هالوپریدل داد که نخوردم چندهفته خوردم ول کردم الانم شبی یه نصفه آسنترا میخورم اصلا فرقی برام نداشته چهارشنبه میرم یه دکتر دیگه افکار منفی زیاد دارم

داروچی مصرف کردی عزیزم ؟تو شیردهی عوارض نداشتن برای بچه ت ؟من میترسم اثربد بزاره روش

نه نه اصلا عوارضی نداره و تنها داروی مجاز در شیردهی هست