بچتونو دوست داشتید من تا ۲ماه پیش عاشقش بودم یکهو افسرده شوم اصلا حسی بهش ندارم دوست دارم نباشه زندگیم مثل قبل شه همش برمیگردم گذشته ۵ هفته بودم که فهمیدم حامله م میخاستم سقط کنم که شوهرمو مامانم نذاشتن سقطش کنم همش میگم کاش سقط کرده بودم قلبش تشکیل نشده بود گناه نداشت همش دعوامیکنم باشوهرومامانم که نذاشتن سقط کنم حالم بده دکترم رفتم بچه دوممه فقط همه میگن ناشکری نکن یه پسر خوشگل خدابهم داده ولی نمیخامش هی میگم بیایید ببریدش من نمیخامش
من همش سردیجات خوردم بخاطر زردیش یکسر هندونه و کاسنی و ...
ببین گلم منم حالم همین بود من ماه دوم شدید شد و تاجاییکه کارم به خودکشی هم رسید.سریع برو زیر نظر دکتر و دارو مصرف کن.درضمن گرمیجات زیاد استفاده کن.هرروز شربت زعفرون بخور و فسنجون.ویتامین دی۳ هفته ای یه ۵۰۰۰۰بخور.روغن زرد یا زیتون فقط استفاده کن.مثلا سالاد میخوری حتما روش روغن زیتون و پراز نعناع و فلفل بخور.
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درست میشم یعنی طفلک انقدر نازه ولی دوستش ندارم هی دوست دارم یکی بیاد ببره بزرگش کنه
داروهای زیادی نداره نهایت یه سرترالین بهت میده ولی اصلا سرخود قطع نکن و تاهروقت دکترت گفت مصرف کن من به دلایلی یهو قطع کردم وضعیتم بدترشدو مجدد رفتم دکتر و این باعث شد تا دوسالگی دخترم دارو بخورم و بعد دیگه دکتر حذفش کرد
من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
داروهای زیادی نداره نهایت یه سرترالین بهت میده ولی اصلا سرخود قطع نکن و تاهروقت دکترت گفت مصرف کن من ...
من یه هالوپریدل داد که نخوردم چندهفته خوردم ول کردم الانم شبی یه نصفه آسنترا میخورم اصلا فرقی برام نداشته چهارشنبه میرم یه دکتر دیگه افکار منفی زیاد دارم