2777
2789
عنوان

کیا افسردگی زایمان داشتن وخوب شدن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشاوره هم برو 

در طول روز به لباسات گلاب بزن  مقداری هم گلاب بخور .

چند وقته زایمان کردی؟ اگه میتونی یه کمی پیاده روی برو 

دم نوش ارام بخش دم دکن روزی یک فنجون بخور فقط سرچ کن دم نوشی باشه که رو شیرت تاثیر نذاره .

این روزا هم میگذره صبور. باش 

ببین چی دوس داشتی انجام بدی همونو از بقیه کمک بخواه انجام بده 

مثلا بچه رو بذار پیش مامانت برو بازار . ارایشگاه . یا مهمونی برو . اخر هفته ها از شوهرت کمک بگیر دور و برت و جمع کن خواهری برادری کسی رو که دوس داری باهاشون وقت بگذرونی دعوت کن بیان دیدنت . 

خودت باید ب خودت کمک کنی . این افکار بیهوده هم میاد سراغت فوری از اون حالتی که هستی جابه جا شو 

مثلا نشسته ای پاشو یه کاری انجام بده . یا جاتو تو خونه عوض کن سعی کن سرگرم باشی 

خدا روهم شاکر باش بخاطر این نعمت بزرگی که بهت داده

خب بدش من بخدا مردم در حسرت پسر سه تا دختر دارم و هر سه تاشون تاج سر منو باباشون هستن ولی پسر هم میخ ...

بیا ببرش انقدر ناز و خوش روعه انقدر میخنده عکسشو ببینی عاشقش میشه مامانم میخاد بزرگش کنه مادرشوهرم ولی باباش نمیدتش به هیچکس

یمدت از مسئولیتا خودت و سبک‌کن  کمک بگیر به موارد جزئی اهمیت نده  شاید کمالگرا هستی و هم ...

آره هرروز حموم میرفتم هر ر‌وز پیاده روی صبحا خونه م مثل گل الان همه چی ریخته بهم فقط دوست دارم بخوابم بیدار نشم

باه متاسفانه و من خودم بسیار مشکل هورمونی دارم و مدام بایه دردسر روبه رو میشم

دکتر گفت بخاطر بالا شدن وپایین شدن هورمناست گفت یه اتفاق شیمایی تو مغزه گفت اگه به خودکشی فکرکنی بستریت میکنم 

آره هرروز حموم میرفتم هر ر‌وز پیاده روی صبحا خونه م مثل گل الان همه چی ریخته بهم فقط دوست دارم بخواب ...

درست میشی ولی حتما یه دکتر برو نذار بعدا حسرت این روزاتو بخوری حواستم باشه که یه دکتر خوب بری

الان خیلیا حسرت داشتن بچه های تورو دارن

بیا ببرش انقدر ناز و خوش روعه انقدر میخنده عکسشو ببینی عاشقش میشه مامانم میخاد بزرگش کنه مادرشوهرم و ...

اووووو خودا 💖💖💖 از طرف من محکم ببوسش😘

تورو خدا این حرفا رو نگو خدا قهرش میگیره بخدا خیلیا مثل من حسرت دارن الان جایه تو باشن ، رابطتو به خدا نزدیک کن و شکر کن به خاطر نعمتی به خوبی برا منم دعا کن که خدا 2 تا پسر بهم بده 💖

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
عزیزم مشاوره هم برو  در طول روز به لباسات گلاب بزن  مقداری هم گلاب بخور . چند وقته زایما ...

۶ماهه زایمان کردم اولاش خوب بودم تایپکم زدم گفتم بچه ناخاسته خوبه عرق بیدمشک و بهارنارنج خوردم گلاب بومیکنم میخورم گل گاوزبون ولی همش به نبودش فکرمیکنم میگم خدایا من اینونمیخاستم چرا دادی بهم یکسرناشکری میکنم خدا ببخشتم میگم یعنی میشه نباشه مثل گذشته به شوهرم برسم به خونه زندگیم مانع اهدافم میبینمش

اووووو خودا 💖💖💖 از طرف من محکم ببوسش😘 تورو خدا این حرفا رو نگو خدا قهرش میگیره بخدا خیلیا مثل م ...

چقدر خوبه بچه دوست داری من از اولشم دوست نداشتم بچه خدا بهم داده ۲تاپسر همش استرس بچه داری دارم مریضی دندون درآوردن حالم بده برام دعا کنید

داروها اولش خواب آوره و بعد بدنت عادت می‌کنه. ی مدت تحمل کن. خوب میشی. حیفه خدا ی نعمت عالی بهت بده ...

والا الان فقط یه نصفه اسنترا ۵۰ میخورم تا چهارشنبه برم دکتر ببینم خوب شدنی هستم یا نه شوهرمم خسته شده از دستم هر روز میگم چرا نذاشتی سقطش کنم که اینجوری نشم