2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 142 پست
عزیزم این خرج کردن نیست.همه چیز را باهم قاطی نکنید .این به مرور زمان شوهر از دست دادن و‌اشک ریزان که ...

چ ربطی داشت ب خیانت عزیزم 

لطفا و خواهشن برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر خانما ایشالا همتونم ب مراد دلتون برسین و هر چی از خدا میخوای ن بهتون بده 🙏🌹

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

والامن بچه م کوچیک یودشاغلم بودم یکبارهم ازبیرون غذانخریدم کارمم درمان بودهمه ش سرپایه بچه مگه چقدر زحمت داره که یه غذانتونی بپزی ؟!!!تازه بچه هرچی کوچیکتر باشه بیشترمیخوابه زحمتش کمتره تازه بچه من کولیک ورفلاکس داشت هنوز هم که هنوزه عوارضش وتوخواب داره 

والا منم دوتا بچه دارم.کارمندم همزمان فوق لیسانس هم میخوندم به خدا یه دفعه از بیرون عدا نیاوردم بچه ...

منم همین بودم من توکروناکارمیکردم تواورژانس فکرکن چه اوضاعی بودیکبارهم نه غذاازبیرون خریدم نه خونه م بهم ریخته بودهیچوقت هم نه پرستاراوردم نه خدمتکار که کمکی کنه فقط خودم حتی شوهرمم کمک حالم نبودشیفت کاریش بالابود

با بچه کوچیک واسه همه سخته خب 

من پیاز چهار قاچ میکردم مینداختم تو قابلمه مرغ میتداختم روش آب میگرفتم با رب میموند میپخت واقعا وقت تداشتم وایسم اینو تفت بدم اونو تفت بدم..منی که خیلی حساسم تو آشپزی اونموقع اونجوری سر میکردم..ولی یه بارم نشد از بیرون شفارش بدم وقتی تنهام😐

مدام که نمیشه سفارش داد یه روز دو روز که نیست.مرغ گوشت ماهیچه همرو میشه اینطوری پخت.والا هر کی ام اطرافم بچه دار شده تو تنهایی همینطوری آشپزی کرده.

من دوتا دارم یه۴ ساله یه دوساله شاغل بودم تا پارسال یک وعده حتی غذا از بیرون نگرفتم غذامو آماده میکردم بچه داری میکردم سرکارم میرفتم بعضیا ذاتا تنبلن

غذا پختن واسه دو نفر کار نداره برنج دم کن مرغ و پیاز و ادویه م بذار با آب بپزه. یا گوشت و پیاز ادویه آب بذار بپزه این کاری داره! غذا مجلسی که نمیخوای درست کنی

عروس ابجیم چهل روز بود زایمان کرده بود رفتم دیدن بچش دخترم بهونه میاورد میگفت بریم بالکن گفتم میتونم ببرمش گفت این چه حرفیه خاله ببر بچه رو بجون خودم در بالکن رو باز کردم اندازه یه وانت ظرف یه بار مصرف اونجا بود نونا همه کپک زده گفت از اون موقع زایمان کردم غدا نپختم اون وقت من سه روز بود زایمان کرده بودم اونم سزارین باید واسه مادر شوهرم قرمه سبزی میپختم  ای روزگار بخیل نیستم ولی مگه هممون رو یه خدا خلق نکرده

والا بچه همه دارن بچتم که شیرخشکیه وابسته به خودت زیاد نیس شبا بدش نیم ساعت پدرش غذاتپ بپز ..خودتم حالی نداری ..مگه نه ایقدر زن هست باردارن بچه کوچک دارن ویارشدید بازم غذایی میپزن..درهر حال مرد شکمو هست یه مدتی محلش نزاری خسته میشه از غذای بیرون هرچیزی حدی داره تعادل رو رعایت کن!!

والا بچه همه دارن بچتم که شیرخشکیه وابسته به خودت زیاد نیس شبا بدش نیم ساعت پدرش غذاتپ بپز ..خودتم ح ...

یعنی هیچکس متوجه نشد خودش نمیخاد از قصد اینکارو انجام میده؟ 

بیخیال بابا ولش کنین

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...

یعنی هیچکس متوجه نشد خودش نمیخاد از قصد اینکارو انجام میده؟  بیخیال بابا ولش کنین

خودش بنده خدانوشته من حالی ندارم کسی از شرایطم خبرنداره هرچیم بقیه بگن مهم نیس ناراحت نمیشم ..درهرحال من خودم باردارم سرکارم میرفتم غذامو میزاشتم صب زود ساعت۶تا۸تموم بود کارم ظهر غذامون اماده بود😕خسته میشه ادم از فذای بیرون ما پنجشنبه تاپنجشنبه میریم رستوران ..

خودش بنده خدانوشته من حالی ندارم کسی از شرایطم خبرنداره هرچیم بقیه بگن مهم نیس ناراحت نمیشم ..درهرحا ...

آره خب همه همینن  ولی مث اینکه غذای بیرون خیلی دوس داره بخاطر همون

باشد ڪه رهـا باشیم ،از رنجی ڪه از آن مـا نیست...