2777
2789
عنوان

درس بخونم یا برم تو اجتماع

115 بازدید | 8 پست

من آدم هستم خجالتی ام خیلی خجالتی بشدت کمرو بشدت اعتماد بنفس پایین دارم 

مادرم میگه برو تو مغازه ها کار کن یا برو منشی مطب دکتر شوخودتو درگیر درس کنکور نکن تو هیچکاره ی نمیشی هیچ غلطی نمیکنی پارسالم کنکور دادم در نیومدم

من از خدامه برم  منشی یا سرکارولی جراتشو ندارم میترسم برم ردم کنن قیافه خوبی ندارم دماغم خیلی بزرگه خیلی !!!فن بیان ندارم خیلی آرومم ولی از درون خودمو خیلی میخورم 

وقتی میبینم کوچکترا از خودمم میرن کار میکنن میخوام خودمو بکشم چند روز پیش رفتم یه جا نوشته بودن منشی نیاز دارن من ۲۱ سالمه رو برگه نوشته بودن یه خانوم ۲۲ سالمه نیاز دارن رفتیم داخل منو مادرم گفت چند سالته گفتم ۲۱ یجوری نگاهم کرد گفت نه نمیخوایمت سنت پایینه🥴🥴 مادرم پیش یه پیرزنی شبها میخوابه پرستارشه پیرزنه بهم میگه چیت از بقیه کمتره برو کار کن تو اجتماع باش برا خودت خوبه 

از اون روز دیگ اعتماد بنفسم اومد  وقتی ردم کرد  بخاطر همین میخوام از طریق درس خوندن کنکور دادن یه کاری بشم 

بگو یا زینب بگو یا حسین

هر دو‌ تورو وارد اجتماع میکنه عزیزم این همه هم آدم بودن و هستن کت کار میکردن دانشجو بودن مثل خودم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درس رو باید بخاطر سطح سوادت و شعورت بخونی خیلی فرق هست بین ادمی که سواد داره و کار میکنه با ادمی که سواد نداره و کار میکنه هم تو تصمیمات زندگیش و هم تو اخلاق و رفتارش تاثیر گذاره 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️

اگه میخوای زود به درآمد برسی برو سرکار

اینا اولشه 

ان شالله بری سرکار روحیه ت بکل عوض میشه

من دوستم تو دانشگاه دولتی درس خوند انواع شعله هارو هم امتحان کرد

ولی آخرش رفت سمت هنر 

آرایشگری آموزش دید یه مدت درصدی کار می‌کرد تو سالن ها 

تا پول جمع کرد خودش سالن زد 

درآمد آرایشگری عالیه