وسواس به کپک،لباسای کپک زدرو رو پتو ریختم چون نمیدونستم کپکی هستن و بعد به لباسشویی انتقال دادم بعد متوجه شدم کپکه،حالا همش فکر میکنم کپک تو کل خونه هست دارم دیوونه میشم کمکم کنید
مگه بچه کوچیک داری فداتشم؟ که نگرانی و حتی اگر ریخته باشه هم مشکلی پیش نمیا که یک جارو برقی بکش و خیالت راحت و کپک نهایت موجب اسهالی میشه و نگران نکن خودت رو گلم...
نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فداتشم ذهنت رو الکی پریشون نکن و این چیزها برای بچه خطر ناک نیست مگر اینکه خودت غذای فاسد یا کپکی خدای نکرده بخوری...الان استرست بدتره برای سلامتی نی نی... و هر زمان حس کردی این افکار داره میا سراغت فی الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین بخون که ایه قرانه و فوت کن بخودت و نینی و خدا محافطتتون میکنه از هر چه اتفاقاته گلم❤🌷
نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…