2777
2789
عنوان

وسواس

164 بازدید | 9 پست

سلام دوستای عزیز

من به شدت وسواس شدم

وسواس به کپک،لباسای کپک زدرو رو پتو ریختم چون نمیدونستم کپکی هستن و بعد به لباسشویی انتقال دادم بعد متوجه شدم کپکه،حالا همش فکر میکنم کپک تو کل خونه هست دارم دیوونه میشم کمکم کنید

🌹خدایا شکرت🌹

مگه بچه کوچیک داری فداتشم؟ که نگرانی و حتی اگر ریخته باشه هم مشکلی پیش نمیا  که یک جارو برقی بکش و خیالت راحت و کپک نهایت موجب اسهالی میشه و نگران نکن خودت رو گلم...

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باردارم همش نگرانم اتفاقی برای جنین بیفه  

اتفاقی نمیوفته گلم   استرسی که داری بخودت وارد میکنی بدتر از هر چیزیه برای نی نیت فداتشم 

نگران نباش حال من خوب است، فقط کمی بزرگتر شده ام، عقلم قد کشیده، دلتنگی هایم کوچک شده اند و در فاصله کوتاه لبخندها و اشکهایم، آموخته ام زندگی کنم…
مگه بچه کوچیک داری فداتشم؟ که نگرانی و حتی اگر ریخته باشه هم مشکلی پیش نمیا  که یک جارو برقی بک ...

بارداره همش فک میکنم کپک سر جنین بلایی بیاره

🌹خدایا شکرت🌹
بارداره همش فک میکنم کپک سر جنین بلایی بیاره

فداتشم ذهنت رو الکی پریشون نکن و این چیزها برای بچه خطر ناک نیست مگر اینکه خودت غذای فاسد یا کپکی خدای نکرده بخوری...الان استرست بدتره برای سلامتی نی نی... و هر زمان حس کردی این افکار داره میا  سراغت فی الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین بخون که ایه قرانه و فوت کن بخودت و نینی و خدا محافطتتون میکنه از هر چه اتفاقاته گلم‌❤🌷

اتفاقی نمیوفته گلم   استرسی که داری بخودت وارد میکنی بدتر از هر چیزیه برای نی نیت فداتشم

همش یه چیزی پیش میاد که استرس بگیرم

امروز هم لیمو امانی پاک میکردم یکیش داخلش کپک بود تا باز کردم مثل خاک پخش شد تو هوا و صورتم دیگه دیوونم کرد نمیدونم چیکارش کنم

🌹خدایا شکرت🌹