2777
2789
سلام عزیزم ببخشید الان هشت روز تعیین شعبه نشده چرا دیوان بنظر شما طول نکشید 

نه یکماه بیشتر حداقل 

دیوان تایید میکنه نگران نباش

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
نه یکماه بیشتر حداقل  دیوان تایید میکنه نگران نباش

اها یکماه طول میکشه تعیین شعبه ؟بعد ببخشید دیوان تاییدکنه دوباره نمیتونه اعتراض بزاره اخه میگم سه بار حق اعتراض داره درسته این حرف؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اها یکماه طول میکشه تعیین شعبه ؟بعد ببخشید دیوان تاییدکنه دوباره نمیتونه اعتراض بزاره اخه میگم سه با ...

نه عزیزم دیگه قطعی و غیر قابل اعتراض میشه و تمام

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اها یکماه طول میکشه تعیین شعبه ؟بعد ببخشید دیوان تاییدکنه دوباره نمیتونه اعتراض بزاره اخه میگم سه با ...

اما اگر رد کنه دلایل رد رو مینویسه و میفرسته به دادگاهی که این رای رو داده و دوباره اون دادگاه بررسی میکنه و ممکنه دوباره همون رای رو بده و اگر اعتراض بشه دوباره مثل الان میره دیوان تاااا زمانی که دیوان تایید کنه 

اما  رای پرونده شما تایید میشه

اما اگر رد کنه دلایل رد رو مینویسه و میفرسته به دادگاهی که این رای رو داده و دوباره اون دادگاه بررسی ...

خداکنه .من فکر کردم نهایت یه هفته طول میکشه تا تعیین شعبه بشه پس نگو یه ماه زمان میبره ‌. 

اما اگر رد کنه دلایل رد رو مینویسه و میفرسته به دادگاهی که این رای رو داده و دوباره اون دادگاه بررسی ...

سلام گلم خوب هستین ببخشید من الان قسمت پیگیری پروندمو دیدم واسه دیوان نوشته بود پرونده شما به شماره بایگانی ۷۰۰با موضوع طلاق از طرف زوجه به دیوان ارجاع داده شد و ثبت گردید.ولی ننوشته کدوم شعبه چرا 

سلام گلم خوب هستین ببخشید من الان قسمت پیگیری پروندمو دیدم واسه دیوان نوشته بود پرونده شما به شماره ...

اونو برای وکیلت مینویسه 

نگران نباش نهایت نهایت تا دوماه دیگه رای میده

اونو برای وکیلت مینویسه  نگران نباش نهایت نهایت تا دوماه دیگه رای میده

سلام عزیزم ببخشید پرونده من تازه امروز تعیین شعبه شده و‌ثبت شده .خیلی زمان میبره تا رسیدگی و رای 

سلام عزیزم ببخشید پرونده من تازه امروز تعیین شعبه شده و‌ثبت شده .خیلی زمان میبره تا رسیدگی و رای&nbs ...

سلام عزیزم 

نه به زودی تایید میشه عزیزم

سلام بله عزیزم بپرس میام جواب میدم

ممنونم عزیزم واسه جوابت٫من درخاست طلاق دادم دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد، من مهریه م ۴سکه بود اونو گرفتم شوهرم تو دادگاه تجدیدنظر گفت اگه پس بده طلاق میدم منم گفتم پس میدم و قاضی نوشت درخاست مالی زوج از زوجه و بذل و استرداد مهریه نشانه ادعای درست دادگاه بدوی هست ٫ شوهرم اعتراض زده ب دیوان که زوجه مهریه رو پس نداده، بنظر شما بخاطر اینی که نوشته باز رای طلاق تایید میشه؟😔

خدایا تو بساز ، تو بسازی قشنگتره...🦋🫠
ممنونم عزیزم واسه جوابت٫من درخاست طلاق دادم دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد، من مهریه م ۴سکه ...

اره عزیزم شما طلاق خلع گرفتید یعنی اینکه حاضر هستید  با دادن مالی به شوهرتون طلاق بگیرید ، اگر اخرین رای رو میتونستم ببینم عخوب میشد