اها یکماه طول میکشه تعیین شعبه ؟بعد ببخشید دیوان تاییدکنه دوباره نمیتونه اعتراض بزاره اخه میگم سه با ...
اما اگر رد کنه دلایل رد رو مینویسه و میفرسته به دادگاهی که این رای رو داده و دوباره اون دادگاه بررسی میکنه و ممکنه دوباره همون رای رو بده و اگر اعتراض بشه دوباره مثل الان میره دیوان تاااا زمانی که دیوان تایید کنه
اما رای پرونده شما تایید میشه
بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اما اگر رد کنه دلایل رد رو مینویسه و میفرسته به دادگاهی که این رای رو داده و دوباره اون دادگاه بررسی ...
سلام گلم خوب هستین ببخشید من الان قسمت پیگیری پروندمو دیدم واسه دیوان نوشته بود پرونده شما به شماره بایگانی ۷۰۰با موضوع طلاق از طرف زوجه به دیوان ارجاع داده شد و ثبت گردید.ولی ننوشته کدوم شعبه چرا
ممنونم عزیزم واسه جوابت٫من درخاست طلاق دادم دادگاه بدوی و تجدیدنظر به نفعم شد، من مهریه م ۴سکه بود اونو گرفتم شوهرم تو دادگاه تجدیدنظر گفت اگه پس بده طلاق میدم منم گفتم پس میدم و قاضی نوشت درخاست مالی زوج از زوجه و بذل و استرداد مهریه نشانه ادعای درست دادگاه بدوی هست ٫ شوهرم اعتراض زده ب دیوان که زوجه مهریه رو پس نداده، بنظر شما بخاطر اینی که نوشته باز رای طلاق تایید میشه؟😔