2777
2789
امکانش چقدره تایید کنه رای تجدید نظرو 

برو تو قسمت پیگیری پرونده ببین اونا توی تبادل لوایح چی گذاشتن

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میخام زنم برگرده و ازاین چرتو پرتا که معمولا میگن دیگه 

باید شرایط طلاقتون رو بهم بگید و مستنداتتون چی بوده و قاضی برچه مبنایی رای داده رای بدوی چی بوده و  همچنین رای تجدیدنظر 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
باید شرایط طلاقتون رو بهم بگید و مستنداتتون چی بوده و قاضی برچه مبنایی رای داده رای بدوی چی بوده و & ...

رای بدوی رد شده رای تجدید نظر به نفع من .مهریمم بخشیدم بخاطر طلاق

رای بدوی رد شده رای تجدید نظر به نفع من .مهریمم بخشیدم بخاطر طلاق

پس طلاق بائن از نوع خلع داری میگیری

کل مهریت رو‌بخشیدی؟

چند وقته ازدواج کردی ؟ فرزند داری یا نه ؟ 

دلیل اول طلاقت چی بوده که رد شده بود 

و مهریت چقدر بوده

فرستادن

اها اخه قسمت پیگیری پرونده رو دیدم ننوشته بود که مثلا پرونده شما به دیوان ارجاع داده شد برای داذگاه بدوی میخواستن بفرستن تجدید نظر نوشته بود که پرونده به تجدید نظر رفته .طول میکشه تا تعیین شعبه بشه

اها اخه قسمت پیگیری پرونده رو دیدم ننوشته بود که مثلا پرونده شما به دیوان ارجاع داده شد برای داذگاه ...

نه عزیزم فرستادن بعد از تعیین شعبه میزنن

تعیین شعبه زیاد طول نمیکشه بررسیش میره تو‌نوبت قبل از عید یا تایید میکنه یا رد میکنه میفرسته پایین

سلام عزیزم ببخشید الان هشت روز تعیین شعبه نشده چرا دیوان بنظر شما طول نکشید