2777
2789
عنوان

عادیه این فکر راجب بچم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 29 پست
واقعا؟، 🥺 فکرکردم وزنش خوب باشه موقه تولد دیگه رشدش زودی اتفاق میوفته و بزرگ میشه 

مگه لوبیای سحر آمیزه😁

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر میکنم اگر وزنش موقه تولد بالا باشه رشدشم زودی اتفاق میوفته  عاشق بچه نوزادم کاش زمان نوزاد ...

نوزاد داشتن خیلییی سخته من واقعا هرروز میگم خداروشکر که بزرگ شد و اون قدری نیست

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
احتمالا هنوز نوزاد کم وزن از نزدیک ندیدی خیلیا حتی میترسن بغلش کنن بسکه کوچولو و ظریفه می ترسن آسی ...

نه ندیدم ک توی 9 ماهگی متولد شده باشه 

فقط بچه یکی از دوستام توی 7 ماهگی ب دنیا آمده بود ک اون دیگه خیلی خیلی کوچیک بود حتی بغلشم نمیشد بکنی با سرنگ بهش شیر میدادن 

دختر من هم ریزه میزه هرجا میرم حرف میشنوم🙄

۳ساله هی میگن چرا اینجوریه؟ چرا رشد نمیکنه؟غذا نمیخوره؟دکتر نبردی؟اوووف

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
نوزاد داشتن خیلییی سخته من واقعا هرروز میگم خداروشکر که بزرگ شد و اون قدری نیست

من عاشق نوزادم هنوزم اگر از شوهرم خجالت نمی‌کشیدم عروسک شبیه نوزاد بغل میکردم😂

خخخخ خب خداروشکر من تنها نیستم 😂داشتم شک میکردم ب مغزم 

نه عزیزم 🤣

الهی که نی نی ت سالم دنیا بیاد 

برای منم خیلی دعا کن خدا بهم اولاد سالم و صالح بده و این مشکل فعلیم حل بشه ان شاء الله 

خدایا قربونت برم ♥️هزاران بار شکرت ♥️
عه چرا؟ 

پسراولم ۳۷هفته کیسه آبم پاره شد ب دنیا اومد.....ی نی نی بووووور وخیلی سفید باوزن۲۲۵۰ دیگ خودت تصورکن چی بود....رفته بودیم عقد دختر عمم ازاین لباس سرهمی زمستونیاپوشونده بودمش کنارمامانم خوابوندمش یکی از بستگانمون میگفت چ عروسکیه...ماله نوتونه🥺🥺🥺مامانم گفت ن بابا عروسک نیس نومه......الانم بااینک دومه خیلی صورتش ظریفه.....امشب بردمش حمام روسری سرش کروم شوهرم میگفت اگ دختر بودی رودست میبردنت.....

ان شاء ا... خدا هفت هشت قلو بهت بده تا به طور اساسی از این حس خالی بشی اون موقع تلویزیون نشونت میده ...

وای خدایا چجوری اینارو تو شکمم نگه دارم 😂

همین یدونه دهنم سرویس شد دیگه دستم ب دامنت با این دعا قشنگت 😂😂😂😂

میگفتن وااااای یا خدا چقد ریزه بچه من 4کیلووووو بود وااااای  ولی دخترم فوق العاده خوشکل بود نم ...

4 کیلو دکتر من زایمان انجام میده عکس میزاره توی پیجش میگم وای چقد درشتن 

اقوام شما فکرکنم توقع داشتن نوزادت وزن فیل داشته باشه تا باب میلشون باشه😐