2777
2789
عنوان

عادیه این فکر راجب بچم؟

611 بازدید | 29 پست

تو سایت خیلی خوندم ک خانوما میگن وزن بچم کمه یا موقه تولد وزنش پایین بوده

عادیه من دوس دارم بچم کوچولو باشه توی نوزادی!؟ 

توی حالت بعداز نوزادی رشدش عالی باشه ولی توی نوزادی دوس دارم کوچولو باشه بپیچمش وسط پتو بگیرمش محکم تو بغلم 

از بچگی عاشق اینکار بودم همیشه عروسک های کوچولو میخریدم می‌پیچیدم توی پتو نوزادی میگرفتم محکم تو بغلم 

الان میبینم بعضیا میگن وزن نوزادم موقه تولد کم بود میگم چرا من حسم اینجوریه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو ام

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

اتفاقا نوزاد کوچولو کم وزن رو نمی تونی بپیچی تو پتو محکم فشار بدی تو بغلت

اینقدر ریزه میزه و ظریفه که باید با نهایت احتیاط باهاش رفتار کنی

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اتفاقا نوزاد کوچولو کم وزن رو نمی تونی بپیچی تو پتو محکم فشار بدی تو بغلت اینقدر ریزه میزه و ظریفه ...

واقعا؟، 🥺

فکرکردم وزنش خوب باشه موقه تولد دیگه رشدش زودی اتفاق میوفته و بزرگ میشه 

خخخخ خب خداروشکر من تنها نیستم 😂داشتم شک میکردم ب مغزم 

احتمالا هنوز نوزاد کم وزن از نزدیک ندیدی

خیلیا حتی میترسن بغلش کنن بسکه کوچولو و ظریفه

می ترسن آسیب ببینه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

عزیزم حتی بچه ای که وزنش متعادل یا بالا باشه بازم کوچولو هست ولی بچه ای که وزنش پایین باشه سخته چون ...

فکر میکنم اگر وزنش موقه تولد بالا باشه رشدشم زودی اتفاق میوفته 

عاشق بچه نوزادم کاش زمان نوزادی بچه تا یکسال طول می‌کشید من خالی میشدم از این حس 

پسر من ۳ کیلو بود اما اینقدر ریز و کوچولو بود که سایز ۰ براش بزرگ بود و خب خیلی سخت بود بغل کردنش کلا نوزادا همه کوجولوان حتی اگر تپل باشن 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳