2777
2789
عنوان

چی میشه اگه .‌.

98 بازدید | 11 پست

پزشکی قبول شم .  دارم  تلاشش می‌کنم.  فقط خیلی سخته قبولیش .  کاشکی  قبول بشم یه نفس راحت بکشم . حس آزادی خیلی خوبه 😓

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره پشت کنکورم . رتبه پارسالم خیلی خوب نشد 

خب چه کاری میکنی امسال براش به این راحتی نیست پزشکی 

آزمون چی میدی؟

چند ساعت میخونی ؟

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
خب چه کاری میکنی امسال براش به این راحتی نیست پزشکی  آزمون چی میدی؟ چند ساعت میخونی ؟

ازمون خونه میزنم ماز و قلمچی . تقریبا بد نیست درصدام . کلا روزی ۱۲ ساعت میخونم . شبا یکم استراحت میکنم . تو چی ؟ 

خب چه کاری میکنی امسال براش به این راحتی نیست پزشکی  آزمون چی میدی؟ چند ساعت میخونی ؟

فقط خیلی استرس دارم . تو هم ؟ 

ازمون خونه میزنم ماز و قلمچی . تقریبا بد نیست درصدام . کلا روزی ۱۲ ساعت میخونم . شبا یکم استراحت میک ...

ساعتت عالیه چطور رسیدی؟

من هنوز تو هفت هشت ساعتم بالا نمیاد 

قلم چی آزمون میدم ترازم حدود ۵۶۰۰ میشه که کمه برای پزشکی بالای ۶۰۰۰ میخواد 

درصد مهم نیست تراز ملاکه 

ماز چطوره؟ 

ساعتت عالیه چطور رسیدی؟ من هنوز تو هفت هشت ساعتم بالا نمیاد  قلم چی آزمون میدم ترازم حدود ۵۶۰ ...

من نخونم استرس میگیرم . کلا همش در حال خوندنم ولی شب یه یه ساعت خاصی  استراحت میکنم . ماز خیلی سخته مخصوصا زیستش . سخت تره قلم چیه و ناامید میکنه آدمو.....  

من نخونم استرس میگیرم . کلا همش در حال خوندنم ولی شب یه یه ساعت خاصی  استراحت میکنم . ماز خیلی ...

نا امید نشو 

همه این حسارو داشتن طبیعیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز